Libnet.ro
UNICEF

19:31

Raport DEVASTATOR al GRECO pentru Romania: Lupta anticoruptie, afectata de initiativele parlamentarilor

B1 B1,
Raport DEVASTATOR al GRECO pentru Romania: Lupta anticoruptie, afectata de initiativele parlamentarilor

Grupul de State impotriva Coruptiei GRECO) atrage atentia asupra faptului ca reformele adoptate de unele state pentru consolidarea prevenirii coruptiei risca sa fie deturnate. Acest lucru ar putea reprezenta. continuă pe B1

GRECO avertizeaza ca initiative legislative din state UE, inclusiv Romania, risca sa afecteze lupta anticoruptie

Grupul de State impotriva Coruptiei GRECO) avertizeaza ca noi initiative legislative din anumite state europene risca sa deturneze reformele adoptate anterior pentru consolidarea prevenirii coruptiei, lucru care ar putea constitui incalcari ale.

Un indragit muzician din Romania lupta cu cancerul. Apelul disperat facut pe Facebook

Adrian Berinde, un indragit muzician din Romania, a facut un apel disperat pe facebook. Acesta a vorbit pentru prima data despre boala grava care il macina. Dragii mei, In ultima vreme starea mea de.

Comisia Europeana prognozeaza DEZASTRUL pentru Romania: Deficitul bugetar va ajunge la 3,4% din PIB in 2018, in timp ce scumpirile vor continua

Dupa modificarile fiscale ale guvernarii PSD-ALDE care au bulversat intreg mediul economic, Comisia Europeana vine cu un avertisment sumbru. Forul comunitar estimeaza, in Prognoza de primavara, ca Romania va.

ştiri de la B1

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )