Libnet.ro
UNICEF

06:00

Raport ONU: preturile alimentelor, tot mai mari si mai volatile

România Liberă România Liberă,
Raport ONU: preturile alimentelor, tot mai mari si mai volatile

Raportorul ONU pentru dreptul la alimentatie, Olivier De Schutter, si-a exprimat marti temerea ca urmeaza o perioada a preturilor alimentare ridicate si volatile care impun raspunsuri mai energice din partea statelor. continuă pe România Liberă

Liga I Steaua-FC Brasov 3-0. Tot mai aproape de titlu/ Marius Constantin, eliminat pentru gesturi obscene

Steaua Bucuresti a invins luni seara fara mari probleme pe FC Brasov, scor 3-0, a refacut diferenta de 9 puncte fata de Astra si este tot mai aproape de titlul de campioana. Steaua Bucuresti a invins luni seara fara mari probleme pe FC Brasov, scor 3-0, a refacut diferenta de 9 puncte fata de Astra si este tot mai aproape de titlul de campioana. Golurile Stelei au fost marcate de Latovlevici min 43), Chipciu min 75) si Szukala min 86). Fostul rapidist Marius Constantin a fost eliminat deoarece a facut gesturi obscene catre suporterii formatiei gazda, iar acestia au reactionat aruncand cu diverse obiecte pe teren. Meciurile zilei: Petrolul-Botosani 3-0; Corona Brasov-Viitorul 0-4 .

Paradoxul Capitalei. Aici sunt cele mai mari salarii din tara, dar si cei mai multi restantieri la plata ratelor

Bucurestenii sunt romanii cu cele mai mari salarii, dar si cu cele mai mari restante la banci. Nici in tara situatia nu sta mai bine. Judetele Salaj, Braila si Suceava se afla in topul celor cu cele mai.

Cadou de ziua copilului pentru elevii din Botosani: cei care invata foarte bine primesc burse scolare de merit mai mari cu 50%

Prin votul consilierilor locali, elevii care invata bine vor primi burse de la Primarie de doua ori mai mari decat pana in prezent. Banii in plus vor fi virati catre elevi incepand cu luna iunie. De bursa beneficiaza peste 100 de elevi din Botosani.

Reactia Antenei 3 la retinerea judecatorului Stan Mustata de catre DNA: Expresia celei mai mari disperari, facatura ordinara

Mihai Gadea a afirmat marti seara, la emisiunea sa de la Antena 3, ca retinerea de catre procurorii DNA a judecatorului Stan Mustata si modul in care a fost reflectata aceasta stire in presa basista reprezinta expresia celei mai mari disperari vazute in Romania in ultimii zece ani.

Falimentul industriei comuniste din Alba. Cele mai mari uzine din epoca de aur sunt vandute la fier vechi

Marile falimente ale judetului Alba au produs o gaura de sute de milioane de euro, bani care, foarte probabil, nu vor mai putea fi recuperati integral niciodata. Suma reprezinta totalul creantelor creditorilor la marile firme care au ajuns in insolventa sau in faliment. Lista este mare si cuprinde cele mai mari fabrici din judet: UPSOM Ocna Mures, Montana Cimpeni, Resial Alba Iulia, Capris Sebes, Stratusmob Blaj.

INS: Romania, tot mai batrana de la an la an

Rata natalitatii scade in Romania de la an la an, iar populatia este tot mai imbatranita. Datele Institutului de Statistica sunt alarmante. Specialistii spun ca pana in anii 2050, populatia tarii.

Teraplast mizeaza in acest an pe afaceri mai mari cu 15%

Producatorul de sisteme in domeniul instalatiilor si constructiilor Teraplast Bistrita TRP) mizeaza pentru acest an pe o cifra de afaceri de 262,3 milioane de lei, in crestere cu 15% fata de anul trecut, potrivit unui raport al companiei transmis Bursei de Valori Bucuresti, citat de Mediafax.

Marirea si declinul industriei in Hunedoara. Ce soarta au avut dupa 1990 cele mai mari intreprinderi din judet

In urma cu jumatate de secol, judetul Hunedoara era unul dintre cele mai industrializate ale tarii, iar principalele orase hunedorene isi bazau economia pe intreprinderile mari, din industria siderurgica si miniera.

Basescu, mesaj catre investitori: Puteti avea incredere in Romania, economia e tot mai performanta

Presedintele Traian Basescu le-a spus investitorilor TRW Automotive de la Roman ca pot avea incredere in Romania si in economia tarii noastre, care devine din ce in ce mai performanta, asigurandu-i ca va privi la evolutia acestei fabrici si dupa finalizarea mandatului, potrivit surselor din presa.

AGA Transelectrica aproba dividende de 5 ori mai mari decat in 2013

AGA Transelectrica TEL) a aprobat acordarea de dividende in valoare cumulata de 163,3 milioane lei 36,7 milioane euro), suma de 5,5 ori mai mare decat cea distribuita anul trecut si, totodata, reprezentand 80% din profitul inregistrat anul trecut de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )