Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raport SUA:Guvernul nu a aplicat legea eficient. Cum arata bilantul activitatii DNA realizat de Departamentul de Stat

Adevărul Adevărul,
Raport SUA:Guvernul nu a aplicat legea eficient. Cum arata bilantul activitatii DNA realizat de Departamentul de Stat

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a continuat anchetarea in ritm constant a cazurilor de coruptie la nivel mediu si inalt pe parcursul anului trecut, iar anchetele au inclus politicieni, membri ai sistemului judiciar si functionari administrativi, se arata intr-un raport al Departamentului de Stat al SUA. Totodata, raportul face un bilant al cazurilor anchetate de DNA si rezultatele finale obtinute. continuă pe Adevărul

Raportul Departamentului de Stat al SUA: Guvernul roman a aplicat noile coduri penale fara a analiza impactul

Guvernul roman a pus in aplicare un nou Cod Penal si un nou Cod de Procedura Penala in scopul reducerii cazurilor trimise in instanta, insa nu a facut o analiza a impactului masurilor, se arata in Raportul Departamentului de Stat american, citat de Mediafax. De asemenea, se specifica faptul ca Guvernul nu a alocat resursele umane si instrumentele necesare unei bune implementari ale acestora.

Raport SUA: Coruptia guvernamentala ramane o problema majora in Romania

Raportul anual al SUA, publicat, joi, arata ca, la nivel guvernamental, coruptia a ramas o problema raspandita in Romania, care a afectat toate sectoarele societatii.

Raport SUA: CNA ia decizii motivate politic si limiteaza accesul la intalnirile sale publice, blocand transmisia in direct a sedintelor

In raportul Departamentului de Stat american privind Practici in materie de drepturile omului in 2014, la capitolul despre Romania, se arata ca CNA ia decizii motivate politic. Jurnalisti si ONG-uri au.

Raport SUA: Avocatul Poporului a avut putere limitata, in Romania

Raportul SUA privind drepturile omului semnaleaza faptul ca Avocatul Poporului a avut putere limitata si, desi este singura institutie care poate contesta ordonante de urgenta la Curtea Constitutionala, nu a contestat mai multe ordonante controversate.

Raport SUA denunta tentativele de INTIMIDARE a jurnalistilor

Raportul SUA privind drepturile omului, dat publicitatii, joi, denunta tentativele de intimidare a jurnalistilor, desi legislatia romaneasca garanteaza libertatea presei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )