Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raportul Departamentului de Stat al SUA: Guvernul roman a aplicat noile coduri penale fara a analiza impactul

Adevărul Adevărul,
Raportul Departamentului de Stat al SUA: Guvernul roman a aplicat noile coduri penale fara a analiza impactul

Guvernul roman a pus in aplicare un nou Cod Penal si un nou Cod de Procedura Penala in scopul reducerii cazurilor trimise in instanta, insa nu a facut o analiza a impactului masurilor, se arata in Raportul Departamentului de Stat american, citat de Mediafax. De asemenea, se specifica faptul ca Guvernul nu a alocat resursele umane si instrumentele necesare unei bune implementari ale acestora. continuă pe Adevărul

Raportul SUA semnaleaza ca Guvernul roman a aplicat noile Coduri Penale fara a analiza impactul

Guvernul roman a pus in aplicare noile Coduri Penale, in scopul reducerii cazurilor trimise in instanta, fara a analiza impactul, se arata in raportul SUA privind drepturile omului.

Raport SUA:Guvernul nu a aplicat legea eficient. Cum arata bilantul activitatii DNA realizat de Departamentul de Stat

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a continuat anchetarea in ritm constant a cazurilor de coruptie la nivel mediu si inalt pe parcursul anului trecut, iar anchetele au inclus politicieni, membri ai sistemului judiciar si functionari administrativi, se arata intr-un raport al Departamentului de Stat al SUA. Totodata, raportul face un bilant al cazurilor anchetate de DNA si rezultatele finale obtinute.

Raportul de Stat al SUA: Coruptia institutionala ramane o problema majora in Romania

Coruptia institutionala ramane o problema majora in Romania, afectand toate structurile societatii, releva raportul Departamentului de Stat pe tema drepturilor omului, constatand tentative ale politicienilor de compromitere a justitiei si de intimidare a jurnalistilor, precum si acte de discriminare, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )