Libnet.ro
UNICEF

11:00

Rapperul Pharrell Williams a creat primul videoclip din lume ce dureaza 24 de ore (VIDEO)

B1 B1,
Rapperul Pharrell Williams a creat primul videoclip din lume ce dureaza 24 de ore (VIDEO)

Rapperul Pharrell Williams a creat primul videoclip din lume ce are o durata de 24 de ore. in videoclip apar mai multi fani, alaturi de o serie de celebritati, interpreteaza, pe rand, cel mai recent cantec. continuă pe B1

HOT! Glorya lanseaza cel mai sexy videoclip din Romania CASI, CASI!

La fix doua saptamani, de la lansarea noului ei single, CASI CASI, Glorya, impreuna cu echipa de la TommoProduction, scot cel mai sexy videoclip de pe piata muzicala din Romania. Cu un look de zile mari, artista ne aduce in atentie imaginile provocatoare ale celor mai cunoscuti iepurasi Playboy, de la noi, imagini care subliniaza .

Solistul Maroon 5, Adam Levine, declarat cel mai atragator barbat din lume de revista People

Revista People l-a incoronat pe solistul trupei Maroon 5,Adam Levine, drept cel mai atragator barbat din lume. Ca muzician, ai fantezii de genul ca vei castiga premiul Grammy, dar la asta nu ma.

KFC deschide primul restaurant din Galati.

KFC deschide primul restaurant din Galati in in cel mai nou centru comercial din oras, Shopping City Galati. Am ales orasul Galati pentru ca este un centru important din sud-estul tarii, o zona in care dorim sa ne consolidam pozitia. Noul KFC a fost foarte asteptat de galateni, iar aceasta confirmare am primit-o de multe ori, prin mesajele pe care acestia ni le-au transmis pe pagina noastra de Facebook, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC. Odata cu deschiderea .

Cei de la Gadget Show creeaza cel mai mare joc Pac-Man din lume

Cred ca oricine ar prefera un ecran cat mai mare pentru jocurile video, iar Pac-Man nu este nici el o exceptie de la regula. Pentru cei de la Gadget Show, se pare ca cele mai mari televizoare nu au fost suficiente, asa ca au realizatcel mai mare joc de Pac-Man din lume, in colaborare cu Namco Bandai. Pac-Man este proiectat pe o mare parte din suprafata cladirii Victoria din portul Londrei. Suprafata ocupata de ecranul de joc este de 2219 [].

Adam Levine, solistul grupului Maroon 5, a fost ales cel mai sexy barbat din lume

Adam Levine, solistul tatuat al grupului Maroon 5, a fost ales cel mai sexy barbat din lume in anul 2013 de catre revista americana People, care si-a prezentat marti seara clasamentul, scrie AFP.

Adam Levine, cel mai sexy barbat din lume! Vezi top 12!

Revista People a desemnat topul celor mai sexy barbati din lume in anul 2013, iar in fruntea clasamentului se afla nimeni altul decat liderul trupei Maroon 5, Adam Levine. Liderul din 2012, actorul Channing Tatum, nu se regaseste acum nici macar in topul primilor 12 clasati.

China se va mandri cu primul pod din lume inspirat dupa modelul bandei luiMobius

O echipa de arhitecti olandezi a castigat o competitie internationala, convingand juriul cu un proiect nemaivazut si extrem de ambitios. Arhitectii vor construi anul viitor un pod cu un design inspirat din modelele nodurilor chinezesti si banda lui Mobius.

Cum se poate umple de masini electrice una dintre cele mai izolate capitale din lume

Thimpu, capitala micului regat himalayan Bhutan, este un orasel de 120. 000 de locuitori, insa ar putea ajunge sa aiba mai multe masini electrice decat orase cu milioane de locuitori, scrie Financial Times. Oficialii din Bhutan discuta cu cei de la Nissan pentru a inlocui masinile existente in capitala cu vehicule electrice Leaf, in contextul in care electricitatea este mult mai ieftina, iar distantele sunt foarte mici.

Cel mai frumos magazin din LUME se afla in Bucuresti, pe Calea Victoriei

Casa de Bijuterii Sabion a luat nastere in anul 1998, ca o mica afacere de familie, din pasiunea pentru arta realizarii bijuteriilor. Pasiunea a evoluat odata cu dezvoltarea afacerii, iar astazi, celor 16 magazine Sabion.

Alba Iulia, primul oras din Romania cu rating Moodys.

Alba Iulia este prima localitate din Romania care a primit rating Moodys, respectiv Ba1, informeaza Mediafax. Moodys a anuntat, marti, ca a atribuit orasului Alba Iulia ratingul Ba1, cu perspectiva negativa, sustinut de managementul prudent al bugetului local si de rezervele confortabile de bani, dar limitat de capacitatea municipalitatii de a atrage venituri si de posibila crestere a gradului de indatorare. Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a declarat, marti, .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )