Libnet.ro
UNICEF

13:00

China se va mandri cu primul pod din lume inspirat dupa modelul bandei luiMobius

Adevărul Adevărul,
China se va mandri cu primul pod din lume inspirat dupa modelul bandei luiMobius

O echipa de arhitecti olandezi a castigat o competitie internationala, convingand juriul cu un proiect nemaivazut si extrem de ambitios. Arhitectii vor construi anul viitor un pod cu un design inspirat din modelele nodurilor chinezesti si banda lui Mobius. continuă pe Adevărul

Prima emisiune concurs din lume dedicata scriitorilor, Masterpiece, a fost lansata in Italia

Masterpiece, o emisiune-concurs dedicata talentelor literare, difuzata de postul de televiziune italian RAI3, este primul reality show dedicat literaturii din lume. Castigatorul acestui concurs va fi premiat la.

Solistul Maroon 5, Adam Levine, declarat cel mai atragator barbat din lume de revista People

Revista People l-a incoronat pe solistul trupei Maroon 5,Adam Levine, drept cel mai atragator barbat din lume. Ca muzician, ai fantezii de genul ca vei castiga premiul Grammy, dar la asta nu ma.

Adam Levine, solistul grupului Maroon 5, a fost ales cel mai sexy barbat din lume

Adam Levine, solistul tatuat al grupului Maroon 5, a fost ales cel mai sexy barbat din lume in anul 2013 de catre revista americana People, care si-a prezentat marti seara clasamentul, scrie AFP.

Adam Levine, cel mai sexy barbat din lume! Vezi top 12!

Revista People a desemnat topul celor mai sexy barbati din lume in anul 2013, iar in fruntea clasamentului se afla nimeni altul decat liderul trupei Maroon 5, Adam Levine. Liderul din 2012, actorul Channing Tatum, nu se regaseste acum nici macar in topul primilor 12 clasati.

Cele mai chic si mici hoteluri din lume

Riad 9 din Fez Maroc), The Oyster Inn din Waiheke Noua Zeelanda) si Plus One din Berlin Germania) sunt doar cateva dintre cele mai chic si mai micute hoteluri din lume, conform cntraveller. com!.

Fostul concurent de la Vocea Romaniei, Daniel Max Dragomir, a filmat primul clip din cariera.

Daniel Max Dragomir, fost concurent la euro156;Vocea Romaniei, a lansat primul videoclip din cariera pentru piesa Niciodata nu e de ajuns. Piesa a fost compusa de Daniel Max Dragomir, impreuna cu colegii sai din trupa Smashed Mosquito, iar clipul a fost regizat de Vlad Rosca si Larry Maronese. Filmarile au durat aproape 24 de ore si au avut loc intr-un cadru de poveste, la o gradinita din Baneasa, unde Daniel Max Dragomir a fost inconjurat de o multime de jucarii. Am ales ca loc de filmare o .

Indonezia: Unul din cei mai periculosi vulcani din lume a erupt.

Unul dintre cei mai periculosi vulcani din lume a intrat in eruptie luni, in Indonezia, iar altul continua sa emita coloane de cenusa care atingeau pana la opt kilometri altitudine, au anuntat surse oficiale, conform Mediafax. Vulcanul Merapi, pe Insula Java centru), care a provocat moartea a 350 de persoane la sfarsitul lui 2010, a intrat in eruptie luni dimineata, emitand o coloana de fum inalta de aproximativ doi kilometri, a anuntat Sutopo Purwo Nugroho, directorul Agentiei nationale .

Alba Iulia, primul oras din Romania cu rating Moodys.

Alba Iulia este prima localitate din Romania care a primit rating Moodys, respectiv Ba1, informeaza Mediafax. Moodys a anuntat, marti, ca a atribuit orasului Alba Iulia ratingul Ba1, cu perspectiva negativa, sustinut de managementul prudent al bugetului local si de rezervele confortabile de bani, dar limitat de capacitatea municipalitatii de a atrage venituri si de posibila crestere a gradului de indatorare. Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a declarat, marti, .

Maserati a lansat in Romania cel mai ieftin model si primul diesel din istorie

Marca italiana de lux Maserati a lansat in noiembrie pe piata romaneasca modelul Ghibli, un sedan sport cu 4 usi, de mici dimensiuni, cel mai accesibil din gama, avand un pret de pornire de 68. 000 euro cu TVA.

Reactie seaca din partea FRF dupa ratarea calificarii la Cupa Mondiala

Federatia Romana de Fotbal a reactionat, miecuri, printr-un comunicat sec in care explica prin date statistice si cifre parcursul Romaniei in recent incheiata campanie de calificare la Cupa Mondiala din 2014.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )