Libnet.ro
UNICEF

07:30

Rares Bogdan, audiat la DNA, in dosarul lui Vanghelie. Primele declaratii ale jurnalistului

România Liberă România Liberă,
Rares Bogdan, audiat la DNA, in dosarul lui Vanghelie. Primele declaratii ale jurnalistului

50: Rares Bogdan a parasit sediul DNA si a declarat ca a fost intrebat de cat timp il cunoaste pe Marian Vanghelie si cum s-au apropiat. Jurnalistul a precizat ca nu a venit cu avocatul deoarece nu avea motive sa faca acest lucru si ca nu il mai da in judecata pe procurorul de caz, fiindca a realizat ca e bine-intentionat. continuă pe România Liberă

Rares Bogdan, discutie cu procurorul lui Vanghelie la DNA

Rares Bogdan a mers astazi la sediul DNA si a precizat ca s-a dus acolo de bunavoie. Prezentatorul TV sustine ca el a fost cel care i-a solicitat o intalnire procurorului din dosarul lui Marian.

Rares Bogdan, la DNA: Jumatate din discutiile mele cu Vanghelie la telefon erau injuraturi pentru Ponta si Ghita. Acest cuplu trebuie sa dispara de la putere (VIDEO)

Jurnalistul Rares Bogdan a declarat, joi dupa-amiaza, la iesirea din sediul DNA, ca a stat de vorba cu procurorii si ca le-a explicat care este situatia, privind aparitia numelui sau in dosarul lui Marian.

Rares Bogdan, audiat la DNA

Klaus Iohannis, intrebat daca Rares Bogdan intervenea la el pentru Vanghelie: Asta a fost gluma din aceasta seara

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, miercuri seara, la Ateneul Roman, daca realizatorul TV Rares Bogdan a intervenit la el in favoarea lui MarianVanghelie, asa cum a afirmat primarul Sectorului 5.

Prezentatorul Realitatea TV Rares Bogdan, la sediul DNA pentru a lamuri declaratia lui Vanghelie

Rares Bogdan a venit, joi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), el spunand ca a cerut procurorului din dosarul lui Marian Vanghelie sa-l primeasca pentru a sta de vorba, dupa ce primarul Sectorului 5 ar fi facut o referire la el intr-o discutie.

Rares Bogdan a venit la DNA: Nu-l dau in judecata pe Marian Vanghelie. Nu lovesc un om aflat deja la pamant

Rares Bogdan a venit joi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde a precizat ca nu are de gand sa il dea in judecata pe primarul sectorului 5, care are deja probleme cu justitia. Nu-l dau in.

Fostul ministru Gabriel Sandu, audiat la DNA, in dosarul Microsoft

Procurorii anticoruptie l-au audiat din nou pe fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, in dosarul Microsoft, in care este acuzat de luare de mita si spalare de bani, el fiind in arest la domiciliu dupa ce a facut un denunt.

Rares Bogdan, mesaj catre Sebastian Ghita

Rares Bogdan care a fost audiat, miercuri, la DNA in dosarul lui Marian Vanghelie, a declarat ca Sebastian Ghita va ajunge la inchisoare.

Rares Bogdan s-a prezentat la DNA

Rares Bogdan s-a prezentat astazi la Directia Nationala Anticoruptie DNA), el spunand ca a cerut procurorului din dosarul lui Marian Vanghelie sa-l primeasca pentru a sta de vorba, dupa ce primarul Sectorului 5 ar fi facut o referire la el intr-o discutie interceptata de anchetatori.

Rares Bogdan a venit joi, la DNA: Acesta nu il da in judecata pe Marian Vanghelie

Rares Bogdan a venit joi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde a precizat ca nu are de gand sa il dea in judecata pe primarul sectorului 5, care are deja probleme cu justitia. in schimb,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )