Libnet.ro
UNICEF

07:30

Rares Bogdan, mesaj catre Sebastian Ghita

România Liberă România Liberă,
Rares Bogdan, mesaj catre Sebastian Ghita

Rares Bogdan care a fost audiat, miercuri, la DNA in dosarul lui Marian Vanghelie, a declarat ca Sebastian Ghita va ajunge la inchisoare. continuă pe România Liberă

Rares Bogdan, la DNA: Jumatate din discutiile mele cu Vanghelie la telefon erau injuraturi pentru Ponta si Ghita. Acest cuplu trebuie sa dispara de la putere (VIDEO)

Jurnalistul Rares Bogdan a declarat, joi dupa-amiaza, la iesirea din sediul DNA, ca a stat de vorba cu procurorii si ca le-a explicat care este situatia, privind aparitia numelui sau in dosarul lui Marian.

Rares Bogdan, discutie cu procurorul lui Vanghelie la DNA

Rares Bogdan a mers astazi la sediul DNA si a precizat ca s-a dus acolo de bunavoie. Prezentatorul TV sustine ca el a fost cel care i-a solicitat o intalnire procurorului din dosarul lui Marian.

Rares Bogdan, audiat la DNA, in dosarul lui Vanghelie. Primele declaratii ale jurnalistului

50: Rares Bogdan a parasit sediul DNA si a declarat ca a fost intrebat de cat timp il cunoaste pe Marian Vanghelie si cum s-au apropiat. Jurnalistul a precizat ca nu a venit cu avocatul deoarece nu avea motive sa faca acest lucru si ca nu il mai da in judecata pe procurorul de caz, fiindca a realizat ca e bine-intentionat.

Rares Bogdan s-a prezentat la DNA

Rares Bogdan s-a prezentat astazi la Directia Nationala Anticoruptie DNA), el spunand ca a cerut procurorului din dosarul lui Marian Vanghelie sa-l primeasca pentru a sta de vorba, dupa ce primarul Sectorului 5 ar fi facut o referire la el intr-o discutie interceptata de anchetatori.

Prezentatorul Realitatea TV Rares Bogdan, la sediul DNA pentru a lamuri declaratia lui Vanghelie

Rares Bogdan a venit, joi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), el spunand ca a cerut procurorului din dosarul lui Marian Vanghelie sa-l primeasca pentru a sta de vorba, dupa ce primarul Sectorului 5 ar fi facut o referire la el intr-o discutie.

Rares Bogdan a venit joi, la DNA: Acesta nu il da in judecata pe Marian Vanghelie

Rares Bogdan a venit joi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde a precizat ca nu are de gand sa il dea in judecata pe primarul sectorului 5, care are deja probleme cu justitia. in schimb,.

Rares Bogdan a venit la DNA: Nu-l dau in judecata pe Marian Vanghelie. Nu lovesc un om aflat deja la pamant

Rares Bogdan a venit joi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde a precizat ca nu are de gand sa il dea in judecata pe primarul sectorului 5, care are deja probleme cu justitia. Nu-l dau in.

Klaus Iohannis, intrebat daca Rares Bogdan intervenea la el pentru Vanghelie: Asta a fost gluma din aceasta seara

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, miercuri seara, la Ateneul Roman, daca realizatorul TV Rares Bogdan a intervenit la el in favoarea lui MarianVanghelie, asa cum a afirmat primarul Sectorului 5.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )