Libnet.ro
UNICEF

08:00

Rares Bogdan isi retrage candidatura de la sefia TVR, dupa ce in Parlament nu a putut fi validat

B1 B1,
Rares Bogdan isi retrage candidatura de la sefia TVR, dupa ce in Parlament nu a putut fi validat

Rares Bogdan, propus de PNLpentru pozitia de presedinte director general interimar al TVR, a anuntat marti ca isi retrage candidatura pentru aceasta pozitie, dupa ce in plenul celor doua Camere ale. continuă pe B1

Un nou conflict Ponta-Antonescu din cauza lui Rares Bogdan, propunerea PNL pentru sefia TVR.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca au existat unele discutii informale pentru ca omul de televiziune Rares Bogdan sa fie propus pentru sefia TVR, informeaza Mediafax. In legatura cu televiziunea, au existat niste discutii si se convenise, de principiu si din nou informal, nu printr-o vreo decizie a USL, sa propunem pe omul de televiziune, pe omul de presa, Rares Bogdan, a spus Antonescu. Liderul PNL a mentionat ca subiectul sustinerii lui Rares Bogdan la sefia TVR a fost .

Rares Bogdan, propunerea PNL pentru sefia TVR: Nu e o sinecura, e o provocare. Voi da mai multa importanta culturii

Jurnalistul Rares Bogdan este propunerea PNL pentru conducerea Televiziunii Romane, dupa ce Claudiu Saftoiu a demisionat. Rares Bogdan a declarat, inainte de a intra la audierile comisiei de cultura, ca va da mai multa importanta programelor culturale.

Validarea lui Rares Bogdan la sefia TVR, respinsa de Parlament din lipsa de cvorum. E o bataie de joc

Update 16. 45 - Rares Bogdan, propus de PNL pentru pozitia de presedinte director general interimar al TVR, a anuntat marti ca isi retrage candidatura pentru aceasta pozitie, dupa ce in plenul celor.

Ponta: Am retineri privind propunerea ca Rares Bogdan sa fie presedinte director general al TVR

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la emisiunea Sinteza Zilei de pe Antena 3, ca are retineri fata de propunerea ca Rares Bogdan sa preia functia de presedinte director general al TVR, el aratand ca preocuparea sa este ca TVR sa devina un serviciu dorit de romani, dar care sa cheltuie mai putin in aceasta perioada dificila.

Rares Bogdan nu a fost validat de Parlament ca sef interimar al TVR, din lipsa de cvorum

Validarea lui Rares Bogdan, propus de PNL in functia de presedinte director general interimar al TVR, a fost respinsa de Parlament, pentru ca nu a fost cvorum, au precizat surse parlamentare, potrivit Mediafax .

Antonescu: PNL discuta sa-l puna sef la TVR pe Rares Bogdan

Reprezentantii Partidului National Liberal PNL) au avut discutii informale pe marginea numirii realizatorului TV Rares Bogdan la sefia TVR, dupa cum a declarat, ieri, liderul PNL Crin Antonescu.

Scandal in USL pe numirea sefului TVR: PSD nu il sustine pe Rares Bogdan

Scandal in USL pe numirea sefului TVR: PSD nu il sustine pe Rares BogdanPSD nu il sustine pe Rares Bogdan, propunerea PNL pentru sefia PNL, pe motiv ca jurnalistul nu are experienta de manager. PSD cere o.

Rares Bogdan, avizat favorabil ca director interimar al TVR de Comisiile de cultura din Parlament

Propunerea PNL pentru a prelua functia de director general interimar al TVR, Rares Bogdan, a fost avizat favorabil, marti, de Comisiile de cultura dinParlament. Dupa avizul Comisiilor de cultura, pentru care.

Ponta: Am retineri privind propunerea ca Rares Bogdan sa fie presedinte-director general al TVR

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Antena 3, ca are retineri fata de propunerea ca Rares Bogdan sa preia functia de presedinte-director general al TVR, el aratand ca preocuparea sa este ca TVR sa.

Ponta: Am retineri privind propunerea ca Rares Bogdan sa fie presedinte director general al TVR

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca are retineri fata de propunerea ca Rares Bogdan sa preia functia de presedinte director general al TVR. Acesta a spus ca preocuparea sa este ca TVR sa devina un .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2707 seconds )