Libnet.ro
UNICEF

06:15

Rata somajului, aproape de cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rata somajului, aproape de cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani

Rata somajului in Spania a scazut anul trecut aproape de cel mai redus nivel din ultimii cinci ani, o veste buna pentru Mariano Rajoy, seful Guvernului spaniol in exercitiu, informeaza AP si Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Petrolul, la cel mai scazut nivel din ultimii 13 ani

Valoarea titeiului a atins un nou nivel record scazut la inceputul saptamanii trecute, tras in jos si de vestea ridicarii sanctiunilor impuse Iranului sau de comentariile celor de la Agentia Internationala pentru Energie, arata o analiza semnata de Ole Hansen, head of commodity strategy/Saxo Bank.

Saracie? Nu la noi! 9 romani au comandat deja cel mai scump SUV din lume

Pana in acest moment, noua clienti din Romania au comandat deja noul Bentley Bentayga, cel mai scump dintre exemplare ajungand la pretul de 310. 000 de euro, cuTVA inclus. in 2016, exclusivistul SUV va fi.

Business Report: Epopeea creantei Libia: Instanta a taiat la jumatate pretentiile Fiscului fata de cel mai mare datornic din Romania; Negocierile au esuat. Gunoaiele nereciclate, aruncate in bratele lui Ciolos; Cifrele inseamna oameni: peste 1.100 dintre

Angajatii Renault din Algeria, trimisi in somaj tehnic din cauza frigului din Romania Echipele de montaj de la uzina Renault de la Oran Algeria) sunt in somaj tehnic. BCE ar putea reextinde in martie programul de relaxare cantitativa Mario Draghi, presedintele Bancii Centrale Europene BCE), a precizat vineri, la.

Importurile de carbune din Japonia au atins o valoare record in 2015

Importurile de petrol ale Japoniei au coborat anul trecut la cel mai scazut nivel din ultimii 27 de ani, ca urmare a cresterii economice reduse, insa, in paralel, companiile japoneze de utilitati au crescut importurile de carbune, care au atins o valoare record, informeaza Reuters.

Megaescrocherie cu complici la cel mai inalt nivel. Teren din Constanta, supraevaluat cu 7,8 milioane euro

Crinuta Dumitrean, fosta sefa a Agentiei Nationale de Restituire a Proprietatilor si presedinta Comisiei Centrale de Despagubiri, va raspunde si pentru escrocheria facuta cu un teren din Constanta, in suprafata de 25 hectare, supraevaluat cu 7,8 milioane euro.

[P] Sectorul 3, cel mai verde din Bucuresti

Spatiile verzi au fost, inca de la inceputul mandatului, o prioritate pentru actuala conducere a Primariei Sectorului 3. In ultimii trei ani, suprafata verde a sectorului a crescut la valoarea de peste 23 mp pe cap de locuitor. Actiunile Primariei Sectorului 3 au determinat prestigioasa revista Forbes sa declare Sectorul 3 cel mai verde sector din Bucuresti.

Bursele din China, la nivelul minim al ultimelor 13 luni

Pietele actiunilor din China au scazut, ieri, pana la cel mai redus nivel din ultimele 13 luni, investitorii temandu-se ca iesirile de capital din tara vor fi tot mai mari, odata ce economia incetineste.

Directorul Generali paraseste compania

Mario Greco, directorul general al Assicurazioni Generali SpA, al treilea asigurator european, a anuntat, ieri, ca va parasi compania ca sa conduca Zurich Insurance Group AG, ceea ce a dus la scaderea actiunilor companiei italiene pana la cel mai scazut nivel din iulie 2013, transmite Bloomberg, conform Agerpres.

Toyota este cel mai mare producator auto din lume, pentru al patrulea an consecutiv

Toyota a vandut anul trecut 10,15 milioane de vehicule, in scadere cu 0,8% fata de 2014, insa compania nipona si-a pastrat pentru al patrulea an consecutiv titlul de cel mai mare producator auto din lume, dupa ce grupul german Volkswagen a raportat scaderea livrarilor la nivel global cu 2%, la 9,93 milioane de unitati, transmite DPA.

Banca Centrala a Chinei injecteaza 67 de miliarde de dolari in sistemul financiar

Banca Centrala a Chinei PBOC) a anuntat, marti, ca a injectat inca 440 de miliarde de yuani 67 miliarde de dolari) in sistemul financiar, cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, pe fondul cresterii cererii pentru fonduri inaintea celebrarii Anului Nou Lunar, care va duce la inchiderea bancilor in saptamana 8-12 februarie, transmit Xinhua si Bloomberg.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )