Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ratificarea acordului dintre Guvernul Greciei si creditori, iNTARZIAT

România Liberă România Liberă,
Ratificarea acordului dintre Guvernul Greciei si creditori, iNTARZIAT

Textul acordului dintre guvernul grec si creditorii asupra unui al treilea plan de ajutor pentru tara in schimbul unor ajustari bugetare si reforme a fost depus la Parlament, in noaptea de marti spre miercuri, in vederea ratificarii de catre deputati, anunta site-ul Parlamentului elen. continuă pe România Liberă

Textul acordului dintre guvernul Greciei si creditori, depus la Parlament pentru ratificare

Textul acordului dintre guvernul grec si creditorii asupra unui al treilea plan de ajutor pentru tara in schimbul unor ajustari bugetare si reforme a fost depus la Parlament, in noaptea de marti spre miercuri, in vederea ratificarii de catre deputati, anunta site-ul Parlamentului elen.

Textul acordului dintre Grecia si creditorii internationali a fost depus la parlament pentru ratificare

Textul acordului dintre guvernul grec si creditorii asupra unui al treilea plan de ajutor pentru tara in schimbul unor ajustari bugetare si reforme, care are aproximativ 400 de pagini, a fost depus la parlament in.

Grecia: Tsipras solicita o reuniune a Parlamentului pentru ratificarea acordului de salvare

Premierul grec Alexis Tsipras a solicitat marti organizarea unei sesiuni a Parlamentului, joi, pentru ratificarea acordului privind cel de-al treilea plan de salvare convenit cu creditorii, au anuntat surse guvernamentale, conform AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )