Libnet.ro
UNICEF

22:30

Raul Castro cere ridicarea embargoului american pentru a relua relatiile bilaterale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Raul Castro cere ridicarea embargoului american pentru a relua relatiile bilaterale

Presedintele Raul Castro a cerut miercuri ca SUA sa puna capat embargoului impus de jumatate de secol asupra Cubei, pentru a se inregistra progrese in restabilirea relatiilor dintre cele doua tari, scrie AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Raul Castro cere SUA sa anuleze embargoul impus Cubei

Presedintele cubanez, Raul Castro, a cerut Statelor Unite sa anuleze embargoul impus Cubei pentru a stimula restabilirea relatiilor bilaterale, informeaza AFP. Principala problema nu a fost rezolvata. Embargoul.

Cretu ii cere lui Teodorovici solutii pentru atragerea banilor ramasi din 2007-2013

Comisarul european pentru Politici Regionale Corina Cretu i-a recomandat, ieri, ministrului Fondurilor Europene Eugen Teodorovici sa se implice activ in lucrarile grupului de lucru creat ca sa ajute statele membre cu probleme de absorbtie, precizand ca tara noastra trebuie sa vina cu cele mai bune solutii pentru banii ramasi din perioada 2007-2013.

SUA, in stare de soc. Ce a fost capabil sa faca acest american pentru a scapa de sotie. Acum va sta tot restul vietii in inchisoare

Chris Coleman, un american instarit din Illinois, SUA avea o relatie amoroasa cu una din cele mai bune prietene ale sotiei sale. Desi casatorit, cu doi copii, Coleman a pus la cale un plan diabolic. I-a trimis.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2773 seconds )