Libnet.ro
UNICEF

18:00

Razboi total intre presedintele Iohannis si PSD. Cine va castiga?

Adevărul Adevărul,
Razboi total intre presedintele Iohannis si PSD. Cine va castiga?

Razboiul Iohannis-PSD a intrat intr-o faza critica. Ultimele evenimente, derulate vineri, ne arata un presedinte decis sa actioneze in logica ori la bal, ori la spital. Sper ca partile aflate in razboi sa evalueze consecintele asupra Romaniei si societatii romanesti. Situatia politica interna este de natura sa afecteze relatiile Romaniei cu partenerii nostri din UE si NATO, mai ales acum in prag de preluare a presedintiei Consiliului UE, scrie Stefan Vlaston pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Cine castiga de fapt din taxa pe lacomie: Explicatia vine de la PNL

La mai putin de o saptamana dupa introducerea unei noi serii de taxe si impozite, printre care si taxa pe lacomie, senatorul PNL Florin Citu vine cu o explicatie interesanta. Indiferent cat de mult urmaresti stirile sau faci eforturi pentru a citi o parte semnificativa dintre documentele legislative care trec prin parlament, este putin probabil [] .

Codrin Stefanescu: Presedintele Iohannis se cere suspendat. Nu-i mai pasa de nimeni si de nimic

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, vineri, pentru Mediafax, ca presedintele Klaus Iohannis se cere suspendat. Codrin Stefanescu, unul dintre apropiatii lui Dragnea, crede ca refuzul numirii celor doi ministri si a sefului Armatei propus de PSD este un mesaj foarte clar ca nu-i mai pasa de nimeni si de nimic.

Codrin Stefanescu: Presedintele Iohannis se cere suspendat

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, vineri, pentru Mediafax, ca presedintele Klaus Iohannis se cere suspendat si ca refuzul numirii celor doi ministri si a sefului Armatei este un mesaj foarte clar ca nu-i mai pasa de nimeni si de nimic.

Ministrul Justitiei anunta ca va sesiza CCR daca presedintele Iohannis respinge revocarea procurorului general

Ministrul Justitie, Tudorel Toader, a declarat joi seara, la Romania TV, ca va sesiza Curtea Constitutionala daca presedintele Klaus Iohannis va respinge cererea sa de revocare din functie a procurorului general Augustin Lazar sau nu ii va numi pe cei cinci procurori propusi in functii de conducere, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )