Libnet.ro
UNICEF

07:30

Razvan Nicolescu: Este posibil ca gazele din import, mai scumpe, sa fie consumate doar de IMM-uri

B1 B1,
Razvan Nicolescu: Este posibil ca gazele din import, mai scumpe, sa fie consumate doar de IMM-uri

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a declarat joi ca este posibil ca gazele din import, mai scumpe decat gazele produse intern, sa ajunga sa fie consumate doar de IMM-uri, lucru care ar . continuă pe B1

Nicolescu: Gazele din import, mai scumpe, ar putea fi consumate doar de IMM-uri

Gazele din import, mai scumpe decat cele produse intern, ar putea ajunge sa fie consumate doar de IMM-uri, ceea ce ar reprezenta o problema, a avertizat, joi, ministrul delegat pentru Energie, Ravzan Nicolescu.

Gazele din import, mai scumpe, ar putea sa ajunga doar la IMM-uri

Gazele naturale din import, care sunt mai scumpe decat cele din extractia interna, ar putea sa ajunga doar la IMM-uri, acest lucru reprezentand o problema, a declarat ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu.

Razvan Nicolescu: Avem acordul scris al Comisiei Europene si saptamana viitoare vom aproba un proiect de OUG privind amanarea liberalizarii preturilor la gaze in cazul CET-urilor

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a anuntat miercuri la inceputul sedintei de Guvern, ca a obtinut acordul Comisiei Europene in vederea amanarii liberalizarii preturilor la gaze utilizate pentru producerea energiei termice furnizate populatiei. Reamintim ca Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) a solicitat Departamentului pentru Energie elaborarea unui proiect de OUG prin care sa fie amanata liberalizarea preturilor la gazele achizitionate de CET-uri in vederea producerii de energie termica pentru consumatorii casnici. In caz contrar, energia termica s-ar scumpi de la 1 ianuarie 2015.

Pretul gazelor din import ii va afecta iarna aceasta pe romani

Pretul gazelor din import ii va afecta iarna aceasta pe romani, chiar daca indirect. Ministrul pentru Energie, Razvan Nicolescu, a declarat ca importurile de gaze vor fi folosite cu precadere de IMM-uri. Problema .

Razvan Nicolescu, despre propunerea ANRE de amanare a liberalizarii pretului la gaze pentru CET-uri: De ce trebuie aplicata amanarea doar pentru CET-uri si nu si pentru IMM-uri?

Departamentul pentru Energie cere Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) sa raspunda la mai multe intrebari inainte de a da curs solicitarii acesteia de a amana prin OUG liberalizarea pretului la gaze in cazul CET-urilor care livreaza energie termica populatiei, a declarat pentru HotNews. ro ministrul delegat pentru energie, Razvan Nicolescu. Acesta a spus ca una dintre intrebarile la care trebuie sa raspunda ANRE este De ce aceasta amanare de liberalizare trebuie sa se aplice doar CET-urilor si nu celorlalti consumatori care inca mai sunt reglementati, adica IMM-uri?. Vezi in text care sunt celalalte intrebari transmise de ministru reprezentantilor ANRE.

Razvan Nicolescu a obtinut acordul Comisiei Europene astfel incat pretul gazelor pentru CET-uri sa nu mai creasca. Gigacaloria nu se mai scumpeste

Guvernul a primit acordul scris al Comisiei Europene privind pretul la gaze pentru centralele termice CET-uri) si va adopta, saptamana viitoare, o ordonanta de urgenta in domeniu, astfel incat pretul la gaze sa nu creasca pentru CET-uri, a declarat Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie.

Planurile lui Putin pentru 2018 i-au luat pe toti prin surprindere: Da, este posibil sa fac acest lucru

Presedintele Vladimir Putin nu doreste sa ramana presedinte pe viata al Federatiei Ruse, dar nu exclude o noua candidatura la alegerile prezidentiale din 2018, ceea ce l-ar mentine la putere pana in.

(P)Sodexo este singura companie din Romania care obtine certificarea internationala 'Cel mai Bun Angajator/ Best Employer' oferita de Aon Hewitt

Programul global Cel mai bun angajator/ Best Employer masoara, recunoaste si certifica excelenta angajatorilor Sodexo, jucator de top pe piata romaneasca a tichetelor, a beneficiilor extrasalariale si lider mondial in Servicii pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )