Libnet.ro
UNICEF

15:00

Razvan Sava si-a depus candidatura la Primaria Sectorului 4

România Liberă România Liberă,
Razvan Sava si-a depus candidatura la Primaria Sectorului 4

Primarul interimar al Capitalei, liberalul Razvan Sava, si-a depus, miercuri, candidatura pentru functia de primar al Sectorului 4, la Biroul Electoral de sector. continuă pe România Liberă

Razvan Sava a spart gasca celor sapte magnifici: si-a depus singur candidatura, fara sa astepte decizia PNL in cazul Marian Munteanu

Liberalul Razvan Sava si-a depus, miercuri, candidatura la Primaria Sectorului 4, fiind primul candidat PNL care s-a inscris, in mod oficial, in cursa electorala de la Bucuresti. Toti ceilalti candidati asteapta decizia PNL in ceea ce priveste candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei.

Razvan Sava isi depune candidatura pentru Primaria Sectorului 4

Primarul general interimar al Capitalei, Razvan Sava, isi depune astazi candidatura pentru functia de primar al Sectorului 4.

Cristian Popescu Piedone nu renunta la candidatura la Primaria Sectorului 4: Voi initia o noua campanie de strangere de semnaturi

In urma deciziei Instantei de a nu putea candida la Primaria Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a anuntat pe o retea de socializare ca nu renunta la candidatura pentru un nou mandat de.

Razvan Sava, primarul general interimar al Capitalei, si-a depus, miercuri, candidatura pentru Primaria Sectorului 4

Liberalul Razvan Sava, primarul general interimar al Capitalei, va candida la Primaria Sectorului 4. Acesta a mers la Biroul Electoral de sector, miercuri, sa-si depuna candidatura. Sava a fost insotit.

Robert Negoita si-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar la Sectorul 3

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, si-a depus candidatura pentru un nou mandat. Prieteni, astazi mi-am depus oficial candidatura pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 3. Vreau sa continuam proie.

Bogdan Diaconu si-a depus candidatura la Primaria Capitalei: Voi interzice constructia mega-moscheii din Bucuresti

Presedintele Partidului Romania Unita, deputatul Bogdan Diaconu, si-a depus luni, la BEM, candidatura pentru Primaria Capitalei, cu sloganul Luptam pentru o Capitala a romanilor, a tuturor.

Razvan Mironescu, propunerea PNL pentru Primaria Sectorului 6: Ma bazez in proportie de 70% pe prezenta in strada. Nu cred ca este oportuna venirea lui Munteanu la astfel de actiuni

Razvan Mironescu, propunerea PNL pentru Primaria Sectorului 6, se delimiteaza de Marian Munteanu, nominalizarea aceluiasi partid pentru Primaria Generala, informeaza Mediafax. Campania mea este.

Daniel Baluta, candidat PSD la Primaria Sectorului 4, la Adevarul Live: Piedone a strans semnaturile pentru candidatura cu politisti locali, in timpul programului

Candidatul PSD la Primaria Sectorului 4, Daniel Baluta, este invitat, la Adevarul Live, pentru a discuta despre programul sau electoral si pentru a comenta decizia instantei de a-i respinge candidatura lui Cristian Popescu Piedone, fostul edil al Sectorului 4.

Razvan Mironescu, candidatul PNL la Primaria Sectorului 6 sustine ca retragerea lui Marian Munteanu nu ar face bine imaginii partidului

Razvan Mironescu, candidatul PNL la Primaria Sectorului 6, a declarat ca retragerea lui Marian Munteanu nu ar face bine imaginii partidului. Declaratia a fost facuta, marti seara, in fata.

Gabriela Firea si-a depus candidatura la PMB

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit, miercuri, la Biroul Electoral Municipal, despre prioritatile pe care le are in vedere, daca va deveni primarul Bucurestiului. Ea este prima persoana care si-a depus candidatura.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )