Libnet.ro
UNICEF

07:00

Reactia ambasadei Statelor Unite la Bucuresti in cazul votului romanilor din diaspora

Adevărul Adevărul,
Reactia ambasadei Statelor Unite la Bucuresti in cazul votului romanilor din diaspora

Ambasada Statelor Unite la Bucuresti a reactionat marti seara pentru prima data in cazul chestiunii votului romanilor din diaspora, aceasta institutie comunicand faptul ca apreciaza faptul ca Ministerul Afacerilor Externe incearca remedierea problemelor aparute in primul tur al alegerilor prezidentiale. continuă pe Adevărul

Ambasada Statelor Unite la Bucuresti reactioneaza in cazul votului romanilor din diaspora

Ambasada Statelor Unite la Bucuresti a reactionat marti seara pentru prima data in cazul chestiunii votului romanilor din diaspora, aceasta institutie comunicand faptul ca apreciaza faptul ca Ministerul Afacerilor Externe incearca remedierea problemelor aparute in primul tur al alegerilor prezidentiale.

Reactia Ambasadei SUA dupa scandalul voturilor: Procesul electoral este primordial in democratie

Ambasada Statelor Unite ale Americii a transmis ca procesul electoral este primordial in democratie si saluta angajamentul autoritatilor romane de a face rectificarile necesare astfel incat fiecare cetatean sa-si exprime votul, in conformitate cu Constitutia .

UNGARIA: Conducerea Administratiei fiscale, interdictie de intrare pe teritoriul Statelor Unite

Relatia dintre Ungaria si Statele Unite a devenit tensionata de la jumatatea lunii octombrie, cand Washingtonul a anuntat ca functionari publici ungari suspectati de coruptie sunt vizati de interdictii privind intrarea pe teritoriul SUA .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )