Libnet.ro
UNICEF

22:00

Reactia Ambasadei SUA dupa scandalul voturilor: Procesul electoral este primordial in democratie

România Liberă România Liberă,
Reactia Ambasadei SUA dupa scandalul voturilor: Procesul electoral este primordial in democratie

Ambasada Statelor Unite ale Americii a transmis ca procesul electoral este primordial in democratie si saluta angajamentul autoritatilor romane de a face rectificarile necesare astfel incat fiecare cetatean sa-si exprime votul, in conformitate cu Constitutia . continuă pe România Liberă

Reactie a Ambasadei SUA, dupa problemele la votul din diaspora: Procesul electoral este suprem intr-o democratie

Ambasada Statelor Unite ale Americii a transmis, marti, o reactie dupa problemele cu care s-au confruntat cetatenii care au vut sa voteze in strainatate, transmite B1 TV. Procesul electoral este suprem.

Senator PDL de diaspora: Sefi de sectii de votare i-au platit pe membri mai putin decat prevede legislatia, blocand procesul electoral

Senatorul Viorel Badea acuza Ministerul Afacerilor Externe si Biroul Electoral Central de slaba organizare a alegerilor prezidentiale in strainatate, una dintre deficiente fiind faptul ca unii presedinti ai sectiilor de votare, care sunt functionari din MAE, i-au platit prea putin, in mod abuziv, pe membrii sectiilor, descurajand astfel implicarea acestora in gestionarea procesului electoral.

Alegeri prezidentiale 2014. Basescu: Grave deficiente in procesul electoral, se impun demisiile lui Corlatean si Stanoevici

Traian Basescu a declarat duminica seara ca au existat deficiente grave de organizare a procesului electoral in sectiile de votare din strainatate. De asemenea, seful statului a spus ca se impun demisiile ministrului de Externe Titus Corlatean si a ministrului delegat Bogdan Stanoevici, transmite Mediafax.

Basescu: Grave deficiente in procesul electoral, se impun demisiile lui Corlatean si Stanoevici

Presedintele Traian Basescu sustine ca au existat grave deficiente de organizare a procesului electoral in sectiile de votare din strainatate si ca se impun demisiile ministrului de Externe Titus Corlatean si a ministrului delegat Bogdan Stanoevici, transmite Mediafax.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. MAI: Nu au fost inregistrate incidente care sa afecteze procesul electoral

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014Pe parcursul alegerilor de duminica nu au fost inregistrate incidente grave sau care sa afecteze procesul de votare. Purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor.

MAI: 91 de sesizari referitoare la fapte care au legatura cu procesul electoral

Ministerul de Interne a anuntat duminica, la ora 17:00, ca in cele 10 ore care au trecut de la deschiderea urnelor au fost inregistrate 91 de sesizari referitoare la fapte care au legatura cu procesul.

Managerul Maternitatii din Ploiesti a demisionat, dupa scandalul femeii care a nascut in taxi

Managerul Spitalului de Obstetrica-Ginecologie Ploiesti, Calin Boeru, a demisionat ca urmare a scandalului care a izbucnit dupa ce o femeie care s-a prezentat la acest spital a fost trimisa cu un taxi la Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )