Libnet.ro
UNICEF

09:00

Reactia Elenei Udrea, dupa cererea DNA de arestare. Pe cine acuza

România Liberă România Liberă,
Reactia Elenei Udrea, dupa cererea DNA de arestare. Pe cine acuza

Elena Udrea: Nu stiu ce voi face, dar voi avea o expunere in fata parlamentarilor despre tot ce se intampla in Romania in acest nimic. Daca tactica lor este sa-mi inchisa gura inainte de arestare, se inseala. Voi spune tot. Voi trimite mesaje la ambasade. continuă pe România Liberă

Stefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea, adus la DNA

Stefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea in mandatul acesteia la Ministerul Dezvoltarii, a fost adus luni la DNA de catre anchetatori, dupa ce la locuinta sa din localitatea ilfoveana Corbeanca au fost facute perchezitii, in dosarul Gala.

Ora 15.00. Replica Elenei Udrea dupa ce DNA a cerut Parlamentului sa-i ridice imunitatea

Deputatul Elena Udrea va sustine luni o conferinta de presa, la Palatul Parlamentului, incepand cu ora 15. Udrea a comentat stirile referitoare la interceptarile convorbirilor cu fostul presedinte Traian Basescu si a sugerat ca publicarea ar face parte din razboiul cu seful SRI, generalul Coldea.

Cererea DNA de arestare a Elenei Udrea a ajuns la Camera Deputatilor. Zgonea revine in tara in aceasta seara pentru a convoca sedinta

Conducerea Camerei Deputatilor se intruneste maine sa decida cand se voteaza incuviintarea arestarii Elenei Udrea. Presedintele acestei camere, Valeriu Zgonea, se intoarce in tara chiar in aceasta.

Camera Deputatilor discuta joi cererea de incuviintare a arestarii preventive pe numele Elenei Udrea

Solicitarea procurorilor DNA privind incuviintare a arestarii preventive pe numele Elenei Udrea in dosarul Gala Bute va fi discutata joi in sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, care va avea.

DNA cere arestarea preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, pentru luare de mita/ DNA a cerut arestarea preventiva si in dosarul Microsoft

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a transmis procurorului general cerere de incuviintarea arestarii preventive a Elenei Udrea. Potrivit comunicatului DNA, faptele de care e acuzata Elena Udrea au legatura cu atribuirea si folosirea, presupus ilegale, a fondurilor din patrimoniul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului in perioada 2010 - 2012. DNA anunta ca extins cercetarile in cazul Elenei Udrea, pentru luare de mita. 21: DNA a cerut arestarea preventiva si in dosarul Microsoft, unde deja se impusese controlul judiciar. Ora 16. 42: Potrivit referatului DNA, procurorii o acuza pe Udrea de luare de mita pentru ca aceasta ar fi conditionat plata unor lucrari publice catre o companie privata Termogaz Company S. ) de sponsorizarea de 3 milioane de lei acordata de acea companie firmei lui Rudel Obreja, organizatorul Galei Bute. Or, procurorii sustin ca Udrea Elena avea un interes direct in organizarea galei Bute, urmarind obtinerea unor beneficii electorale prin asocierea imaginii cu cea a sportivului.

DNA mai face o cerere de arestare preventiva pentru Elena Udrea dupa dosarul Gala Bute, privind dosarul Microsoft

Directia Nationala Anticoruptie solicita arestarea preventiva a Elenei Udrea si in dosarul Microsoft, pe langa dosarul Gala Bute. in completarea comunicatelor 162 si 164 din 29 ianuarie 2015, privind.

Ponta, despre cererea DNA de urmarire penala a Elenei Udrea

Presedintele PSD Victor Ponta a fost anuntat, luni, ca PSD vor vota toate solicitarile care tin de fapte penale sau incompatibilitati, inclusiv cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul Elenei Udrea.

O noua cerere de arestare a Elenei Udrea, in dosarul Microsoft

Directia Nationala Anticoruptie a trimis o noua cerere de arestare pe numele Elenei Udrea, de aceasta data in dosarul Microsoft. , se arata intr-un comunicat DNA.

UPDATE Comisia juridica a aprobat cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul Elenei Udrea

Comisia juridica a aprobat miercuri cererea DNA pentru inceperea urmaririi penale in cazul deputatului Elena Udrea, a anuntat presedintele Comisiei juridice, Bogdan Ciuca, potrivit Agerpres. Udrea declarase ca a cerut colegilor sa voteze favorabil cererea DNA si ca nu va merge in plen sa isi sustina cauza.

Comisia juridica, aviz pozitiv pentru urmarirea penala a Elenei Udrea

ACTUALIZARE 11:43 Ciuca: De maine, oricand se poate convoca plenul Camerei pentru votul la avizul referitor la Udrea Comisia Juridica a avizat, azi, cererea DNA de incuviintare a inceperii urmaririi penale a fostului ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea, presedintele acestui for, Bogdan Ciuca precizand ca daca azi este trimis la Biroul Permanent BP) raportul Comisiei, de maine oricand presedintele Camerei poate convoca plenul, in cinci zile, cel mai probabil luni pentru votul privind avizul lui Udrea. * Udrea: Nu voi discuta fondul cauzei &171;Gala Bute &187; * Resmerita, Lungu si Nastasia, arestati la domiciliu; propunerea pentru Obreja disjunsa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )