Libnet.ro
UNICEF

05:30

Reactia firmei de lactate, acuzata ca ar fi imbolnavit bebelusii din Arges

România Liberă România Liberă,
Reactia firmei de lactate, acuzata ca ar fi imbolnavit bebelusii din Arges

Firma de lactate indicata de ANSVSA ca ar fi comercializat o cantitate de 25 de kilograme de branza proaspata de vaca cu bacteria E-coli, societatea Lactate Bradet din Curtea de Arges a postat pe contul de Facebook marti un mesaj in care neaga aceste acuzatii, sustinand lipsa unor rezultate finale concludente si faptul ca testele anterioare nu au confirmat prezenta bacteriei. continuă pe România Liberă

Bacteria E-coli care i-a tintuit la pat pe bebelusii din Arges a fost gasita in 25 de kilograme de branza proaspata

Bacteria E-coli a fost gasita in 25 de kilograme de branza de vaci proaspata din Curtea de Arges, care apartinea unui producator local, potrivit unui raport dat publicitatii de ANSVSA.

Tatal unuia dintre bebelusii din Pitesti ar putea da in judecata Spitalul de Pediatrie

Tatal unuia dintre copiii cu sindrom hemolitic-uremic, internat la Spitalul Marie Curie ar putea da in judecata Spitalul de Pediatrie din Pitesti, alaturi de parintii altor copii.

Alti 11 copii, internati in spitalele din Arges, in ultimele 24 de ore

11 copii au fost internati, in ultimele 24 de ore, in spitalele din judetul Arges, din cauza scaunelor diareice. Astfel, numarul bebelusilor internati a ajuns, marti, la 62, au anuntat reprezentantii Prefecturii.

6 copii cu sindrom hemolitic-uremic, internati in continuare la Spitalul Marie Curie.Inca 3 copii cu probleme digestive, internati in ultimele 24 de ore in spitale din Arges

Inca trei copii cu probleme digestive au fost internati in ultimele 24 de ore in spitale din judetul Arges, numarul total al bebelusilor spitalizati ajungand duminica la 45. Prefectura Arges a anuntat ca dintre cei 45 de copii cu probleme digestive internati in spitale, 32 sunt mai mici de doi ani. Sase copii cu sindrom hemolitic-uremic sunt internati in continuare la Spitalul Marie Curie, a anuntat duminica Ministerul Sanatatii.

42 de copii raman internati in spitalele din Arges

In spitalele din judetul Arges sunt internati, sambata, 42 de copii care prezinta scaune diareice, cele mai multe cazuri fiind la Spitalul de Pediatrie Pitesti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )