Libnet.ro
UNICEF

14:00

Reactia Guvernului Gaburici dupa protestul din centrul Chisinaului: E in interesul nostru sa publicam raportul Kroll

Adevărul Adevărul,
Reactia Guvernului Gaburici dupa protestul din centrul Chisinaului: E in interesul nostru sa publicam raportul Kroll

Dupa aproape cinci ore de la incheierea protestului de astazi din centrul capitalei, Guvernul de la Chisinau s-a intrunit intr-o sedinta de lucru. Ministrii au discutat despre posibilele provocari si riscuri de destabilizare a situatiei din tara. continuă pe Adevărul

Nicio sansa de a mai gasi supravietuitori, dupa cutremurul din Nepal. Ultimul bilant: peste 6.600 de morti si 14.000 de raniti

Guvernul nepalez a exclus sambata orice posibilitate de a mai gasi supravietuitori la o saptamana dupa cutremurul care s-a soldat cu 6. 621 de morti, potrivit celui mai recent bilant oficial. A trecut o.

Steaua, invinsa de Targu Mures si la baschet, dupa esecul din Liga I

Echipa de baschet masculin BC Mures conduce Steaua CSM Eximbank cu scorul de 2-0, dupa ce muresenii au castigat si a doua partida din intalnirea care conteaza pentru semifinalele Ligii Nationale.

Miracol dupa cutremurul din Nepal: Un bebelus de patru luni a fost gasit in viata la 22 de ore dupa seism

Dupa cutremurul devastator din Nepal, se intampla si miracole. Un bebelus de numai patru luni a fost gasit in viata la mai bine de 22 de ore dupa sesism, informeaza B1 TV. Bebelusul era ingropat sub zeci.

Un baiat de 15 ani, gasit in viata la cinci zile dupa cutremurul din Nepal

Echipele de salvare din Nepal au gasit, joi, sub daramaturile unei case prabusite la Kathmandu, un adolescent de 15 ani inca in viata, relateaza The Independent. Numit pe Twitter baiatul minune,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )