Libnet.ro
UNICEF

09:30

Reactia Jobbik: Basescu nu poate interzice prezenta membrilor partidului in Romania.

România Liberă România Liberă,
Reactia Jobbik: Basescu nu poate interzice prezenta membrilor partidului in Romania.

Deputatul Jobbik Szavay Istvan a declarat, miercuri, portalului de stiri maszol. ro, ca Traian Basescu nu poate sa interzica prezenta membrilor partidului in Romania, adaugand ca nu crede ca intr-o tara membra UE pot fi interzisi parlamentarii unui alt stat membru UE, transmite Mediafax. Szavay Istvan a precizat ca Traian Basescu stie foarte bine ca Jobbik are printre membrii sai si cetateni romani. Potrivit parlamentarului Jobbik, in ultimele luni de mandat seful statului roman incearca, . continuă pe România Liberă

Deputat Jobbik: Basescu nu poate interzice prezenta membrilor Jobbik in Romania

Parlamentarul formatiunii de extrema dreapta Jobbik Szavaly Istvan spune ca Traian Basescu nu poate interzice prezenta membrilor partidului Jobbik in Romania si ca seful statului stie foarte bine ca printre membrii formatiunii sunt si cetateni romani, potrivit portalului de stiri maszol. ro.

Ponta, solidar cu Basescu: Poate interzice prezenta in tara a liderului Jobbik, Vona Gabor

Victor Ponta a declarat, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca Romania poate interzice prezenta pe teritoriu a unei persoane, iar Guvernul a transmis Presedintiei un material al Ministerului de Interne privind activitatea liderului Jobbik.

Kelemen: Nu se poate interzice prezenta colectiva a membrilor Jobbik in Romania.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca Parlamentul nu poate interzice in mod colectiv prezenta membrilor Jobbik in Romania, asa cum a propus Basescu, dar ca unor persoane identificate din partid li se poate interzice accesul in tara, informeaza Mediafax. Kelemen Hunor a declarat, miercuri, ca interzicerea colectiva a accesului in tara a membrilor unui partid contravine principiului european al liberei circulatii, pentru ca nu scrie pe fruntea niciunui om ca face parte din .

Ponta: Putem interzice prezenta liderului Jobbik in Romania.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca nu poate fi interzisa prezenta in Romania a unor cetateni care apartin unui partid, dar poate fi interzisa prezenta pe teritoriul tarii a unei persoane, adica a presedintele Jobbik, Vona Gabor, relateaza Agerpres. Citeste si: Frunda: Propunerea lui Basescu privind interzicerea Jobbik nu e fezabila Nu poate fi, si cred ca stie toata lumea, interzisa intrarea in Romania a unor cetateni europeni care apartin unui partid, pentru simplul motiv ca nu .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )