Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia lui Donald Trump dupa ce mai multi politicieni din SUA au fost impuscati

Antena3 Antena3,
Reactia lui Donald Trump dupa ce mai multi politicieni din SUA au fost impuscati

Presedintele SUA, Donald Trump, s-a declarat miercuri profund intristat in urma atacului armat din apropiere de Washington, soldat cu mai multi raniti, printre care si un membru republican. continuă pe Antena3

VIDEO Un exemplar al unui delfin alb, care face parte dintr-o specie rara numita delfinii lui Risso, a fost vazut pentru prima oara dupa mai multi ani

Delfinul lui Risso, o specie de delfin deosebita prin culoarea alba a pielii, a fost observat din nou in salbaticie, dupa aproximativ trei ani. Acest delfin a mai fost vazut in anul 2015, pe cand era inca pui, scrieiflscience. com.

VIDEO+FOTO. Un congresman american si trei consilieri ai lui au fost impuscati in statul Virginia. Reactia presedintelui Donald Trump

Un membru republican al Camerei Reprezentantilor si consilieri ai sai au fost impuscati, miercuri, pe un teren de baseball in statul Virginia, anunta presa din SUA.

Un fost procuror american sustine ca a fost demis dupa ce nu i-a raspuns la telefon lui Donald Trump

Fostul procuror american Preet Bharara sustine ca a fost dermis dupa ce a primit mai multe apeluri telefonice de la Donald Trump, iar in final nu i-a mai raspuns.

Donald Trump, indurerat dupa ce liderul republicanilor din Congres a fost impuscat

Presedintele american Donald Trump a reactionat miercuri la scurt timp dupa ce liderul republicanilor din Congres a fost impuscat intr-un atac armat. Liderul de la Casa Alba a declarat ca.

Donald Trump critica decizia justitiei de a confirma suspendarea decretului sau antiimigratie

Donald Trump, a criticat decizia Curtii de Apel din San Francisco de a confirma suspendarea decretului sau antiimigratie. Ei bine, dupa cum era previzibil, Circuitul 9 a comis-o din nou. A decis.

Postarile lui Donald Trump pe Twitter ar putea deveni acte oficiale

Un congresman democrat a lansat un proiect de lege, poreclit Legea Covfefe, dupa mesajul lui Donald Trump care a starnit atatea discutii, prin care postarile presedintelui SUA pe retelele de socializare.

Motivul incredibil pentru care Donald Trump a concediat un procuror

Un fost procuror federal a declarat ca a fost concediat dupa ce a refuzat sa-i raspunda la telefon presedintelui american Donald Trump, informeaza luni DPA. in primul interviu televizat de la demiterea.

Decizie radicala luata de Donald Trump! Si-a amanat vizita de stat in Marea Britanie

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si-a amanat controversata vizita de stat in Marea Britanie, dupa ce i-a marturisit premierului May ca nu vrea sa vina pana ce nu exista sprijin.

Donald Trump isi amana vizita de stat in Marea Britanie, de teama unor proteste (presa)

Vizita de stat pe care presedintele american Donald Trump intentiona sa o efectueze in Marea Britanie a fost amanata, dupa ce liderul de la Casa Alba i-ar fi spus premierului britanic Theresa May, intr-o convorbire la telefon, ca nu doreste sa vina pana cand publicul nu va sustine aceasta vizita, a relatat sambata ziarul The Guardian, citat de Reuters.

UPDATE Executivul britanic dezminte ca vizita de stat a lui Donald Trump in Regat se amana

Biroul premierului britanic Theresa May a transmis ca nu exista nicio schimbare in ceea ce priveste planurile ca presedintele SUA Donald Trump sa efectueze o vizita de stat in Marea Britanie, dupa ce ziarul The Guardian a relatat anterior ca aceasta vizita a fost amanata, informeaza Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )