Libnet.ro
UNICEF

08:00

Reactia ministrului Mediului in scandalul Schweighofer: Mai multe forte s-au unit impotriva legiuitorului

Antena3 Antena3,
Reactia ministrului Mediului in scandalul Schweighofer: Mai multe forte s-au unit impotriva legiuitorului

Compania austriaca Holzindustrie Schweighofer ameninta Guvernul cu procese daca va fi adoptat Codul silvic in forma actuala. Compania i-a trimis o scrisoare premierului Victor Ponta in care spune ca documentul. continuă pe Antena3

Criza de posturi titularizabile in invatamantul buzoian. Cele mai multe catedre sunt disponibile pentru invatatori

Potrivit Inspectoratului Scolar, anul acesta sunt doar 62 de locuri titularizabile in judetul Buzau, cele mai multe catedre disponibile, in numar de 17, fiind pentru invatatori. in schimb, oferta este foarte redusa pentru celelalte materii, fiecare avand doar cate doua sau trei catedre titularizabile in tot judetul.

Bacau: Un seif cu mai multe documente in folii de plastic a fost descoperit pe fundul unui lac

Un seif in care se aflau mai multe documente in folii din plastic a fost gasit pe fundul lacului Insula de Agrement din municipiul Bacau, odata cu golirea barajului de pe raul Bistrita, conform.

Un sindicat activ in cadrul Radioului public reclama mai multe contracte pentru servicii semnate in ultimele luni de conducerea institutiei

Un sindicat activ in cadrul Radioului Public a sesizat mai multe institutii, inclusiv DNA, Avocatul Poporului si Presedintia Romaniei, cerand sa cerceteze legalitatea mai multor atribuiri de contracte de catre Radio Romania, in ultima perioada. Sindicatul Profesionistilor din Media si Cultura Romana SPMCR) sustine, intr-un comunicat de presa, ca desi Societatea Romana de Radiodifuziune a terminat anul trecut cu profit de peste un milion de euro, rezultatul financiar ar tine de o masinatie financiara, nu de un management performant.

Accident grav pe DN1. O persoana a murit si mai multe sunt ranite

O persoana a murit si mai multe au fost ranite intr-un accident produs, luni dupa-amiaza, pe DN 1, in judetul Brasov, dupa ce un autocar in care se aflau 25 de pasageri a fost lovit de o autoutilitara, relateaza Mediafax.

Cat vorbesti la telefon: Raportul ANCOM arata ca vorbim mai mult si trimitem mai multe SMS-uri

ANCOM a publicat astazi raportul pe 2014 in care se arata cat de mult au vorbit romanii la telefon intre ianuarie si decembrie. in total, au fost 67 de miliarde de minute, in crestere cu 5,3% fata de 2013, dar asta nu e tot. intre legile Big Brother si teama ca dispare cartela prepaid, numarul [] Cat vorbesti la telefon: Raportul ANCOM arata ca vorbim mai mult si trimitem mai multe SMS-uri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Accident grav pe centura municipiului Deva: mai multe masini au fost distruse, iar doi oameni au ajuns in spital

O femeie care incerca sa isi repare masina, oprita dpe prima banda a Caii Zarandului din Deva, a fost transportata in stare grava la spital, in urma unui accident rutier in care au mai fost implicati doi soferi. Unul dintre acestia, baut la volan, a fost ranit.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2534 seconds )