Libnet.ro
UNICEF

22:30

Reactia premierului in cazul demnitarilor acuzati de incompatibilitate

Antena3 Antena3,
Reactia premierului in cazul demnitarilor acuzati de incompatibilitate

Prim-ministrul Victor Ponta a solicitat celor patru demnitari acuzati de ANI de incompatibilitate sa demareze toate procedurile legale permise pentru a-si prezenta punctul de vedere in fata institutiei si, daca. continuă pe Antena3

Bulgarii ne iau drept exemplu. Prim-ministrul Borisov, despre o constructie din Bucuresti: Uitati-va ce au facut romanii astia!

Prim-ministrul, Boyko Borisov, a aratat cu degetul spre Bucuresti si l-a dat drept exemplu pozitiv bulgarilor, intr-un interviu acordat televiziunii TV7.

Ponta le cere explicatii demnitarilor acuzati de incompatiblitate.

Premierul Victor Ponta a cerut celor patru demnitari acuzati de ANI de incompatibilitate sa demareze toate procedurile legale permise pentru a-si prezenta punctul de vedere in fata institutiei si, daca este cazul, pentru a contesta acuzatiile care li se aduc, potrivit Mediafax. Stire in curs de actualizare Citeste si: Lovitura DEVASTATOARE pentru Crin Antonescu: 3 MINISTRI si UN SECRETAR DE STAT, declarati INCOMPATIBILI. Trei dintre cei patru oficiali sunt apropiatii liderului PNL.

ARD cere demisia lui Ponta si retragerea din functie a demnitarilor acuzati de abuzuri

Alianta Romania Dreapta ARD) cere demisia premierului Victor Ponta si retragerea din functie a celor patru demnitari acuzati de abuzuri si incompatibilitati, a declarat, astazi, purtatorul de cuvant al campaniei ARD, Traian Ungureanu, transmite HotNews. ro.

UPDATE Traian Basescu: Am decis cu prim-ministrul si guvernatorul BNR incheierea unui nou acord cu FMI/ Victor Ponta: Anul viitor vom avea un nou acord preventiv

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la inceputul intrevederii cu delegatia FMI, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, ca a discutat cu premierul Victor Ponta si cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu si s-a decis incheierea unui nou acord cu FMI pentru inca un an sau doi, transmite Mediafax. UPDATE Victor Ponta: Anul viitor in aprilie inceteaza actualul acord preventiv, acord in baza caruia Romania, nu a mai imprumtat bani dar a avut un buffer in cazul unor crize neasteptate. Opinia mea, exprimata si in opzitie si la guvernare, care este si a presedintelui si guvernatorului, este ca anul viitor sa prelungim practic, sa avem un nou acord preventiv, sa ne ajute o asemenea relatie cu FMI si CE sa consolidma ceea ce am reusit anul acesta . ) sa imprumutam bani de pe pietele private internationale cu o dobanda cat mai mica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )