Libnet.ro
UNICEF

10:30

Reactia Uniunii Europene la restrictiile anuntate joi de Rusia

Antena3 Antena3,
Reactia Uniunii Europene la restrictiile anuntate joi de Rusia

Uniunea Europeana isi rezerva dreptul de a adopta masuri impotriva Moscovei, dupa decizia clar politica a autoritatilor ruse de a interzice pentru un an majoritatea produselor alimentare provenind din. continuă pe Antena3

Reactia UE, dupa sanctiunile anuntate de Rusia: Ne rezervam dreptul de a adopta masuri

Uniunea Europeana a anuntat, joi, ca isi rezerva dreptul de a adopta masuri impotriva Moscovei, dupa ce Rusia a interzis, timp de un an, importul de produse alimentare din Europa si SUA, relateaza AFP, conform Mediafax.

Constitutiile celorlalte 27 de State Membre ale Uniunii Europene vor fi traduse in limba romana

Ministerul Justitiei transmite ca vor fi traduse in limba romana si publicate Constitutiile celorlalte 27 de State Membre ale Uniunii Europene, impreuna cu prezentari sintetice, in cadrul unui proiect initiat de MJ si finantat de Banca Mondiala, care va fi derulat in parteneriat cu Centrul de Drept Constitutional si Institutii Politice CDCIP) din cadrul Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti.

Polonia a cerut Uniunii Europene compensatii pentru interdictiile de import de fructe si legume ale Rusiei

Ministrul polonez al agriculturii, Marek Sawicki, a cerut Comsiei Europene compensatii pentru tara sa dupa ce Rusia a decis sa interzica importurile de fructe si legume poloneze, decizie considerata de Varsovia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )