Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactie bizara a celei mai batrane mame din Romania in cazul violatorilor din Vaslui

Antena3 Antena3,
Reactie bizara a celei mai batrane mame din Romania in cazul violatorilor din Vaslui

Cea mai batrana mama care a nascut in Romania a luat pozitie in scandalul violului de la Vaslui. Surprinzator, Adriana Iliescu a ales opinia contrara majoritatii. Femeia in varsta de 77 de ani crede, la fel ca tot satul. continuă pe Antena3

Studiu: Romania in 2030, una dintre cele mai batrane tari din lume

In anul 2030, Romania va fi inclusa in topul celor 15 cele mai batrane tari din lume, potrivit unui studiu realizat de firma de consultanta in management Roland Berger Strategy Consultants, preluat de Ziarul.

Cea mai batrana mama din Romania, despre cazul fetei violate din Vaslui: Se zice ca e un presupus viol, ca de fapt n-a fost. Daca o fi fost si aia o zdreanta pe acolo

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a vorbit despre cazul fetei violate din Vaslui si, surprinzator, pare a fi de partea celor sapte violatori. Femeia in varsta de 77 de ani crede ca victima i-a.

Cea mai batrana mama din Romania, despre cazul fetei violate din Vaslui: Se zice ca e un presupus viol, ca de fapt n-a fost. Daca o fi fost si aia o zdreanta pe acolo...

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a vorbit despre cazul fetei violate din Vaslui si, surprinzator, pare a fi de partea celor sapte violatori. Femeia in varsta de 77 de ani crede ca victima i-a.

Cum arata cea mai sexy milionara din Romania. A facut plaja si paparazzii nu au ratat-o

Cat e vara de lunga, sotia milionarului Dan Tatoiu, Sidonia, nu-si mai deslipeste talpile de nisipul de pe plaja din Mamaia, scrie cancan. ro. Blondei pare sa-i placa extrem de mult sa fie mangaiata de razele soarelui,.

Business Report: Topul oraselor cu cele mai accesibile locuinte din Romania; Banca Nationala a vandut monede de colectie de aur si argint in valoare de zeci de milioane de euro; Cel mai asteptat BlackBerry: Venice cu Android, in toamna

Petrolul la 40 de dolari barilul ar putea fi marea schimbare pentru Rusia. Daca pretul petrolului scade sub 40 de dolari barilul, Banca Centrala a Rusiei. Adio, dar raman cu tine: unde sunt chinezii, domnule Ponta?Cand prim ministru al guvernului roman era Adrian Nastase si presedinte al tarii Ion Iliescu.

Cel mai bogat tanar din Romania socheaza din nou. Scene uluitoare la malul Marii Negre

Fiul miliardarului Victor Micula, Victoras Micula, si-a folosit elicopterul pe post de trambulina ca sa sara in mare. Cunoscut pentru extravaganta sa, Victoras Micula nu s-a rezumat doar sa mearga cu.

Alba-Iulia, fortareata-simbol a Romaniei niciodata cucerita. Povestea celei mai mari cumpene din istoria cetatii: 8.000 de soldati unguri au asediat-o fara succes

Puternica cetate din Alba Iulia a fost asediata o singura data in existenta ei ca bastion militar habsburgic si austro-ungar. Episodul a avut loc in primavara-vara anului 1849. in ziua de 26 martie, cetatea era impresurata de armata revolutionara comandata de generalul polonez Iosif Bem. in interiorul fortificatiei se aflau circa 2. 500 de soldati.

FOTO. Descoperire REMARCABILA a oamenilor de stiinta: A fost gasita cea mai veche planta din lume

Ramasitele fosilizate ale celei mai vechi flori din lume a fost descoperita in Spania.

VIDEO Rusia expune langa Kremlin o copie a celei mai puternice bombe detonate in istoria omenirii

Rusia urmeaza sa expuna o copie a celei mai puternice bombe nucleare detonate vreodata in istoria omenirii - Tsar Bomba, relateaza BBC News online. Copia dupa bomba cu hidrogen de tip AN-602 urmeaza sa fie principala atractie a unei expozitii dedicate realizarilor atomice ale Rusiei din 1945 incoace, gazduite in Piata Manej, citeaza Mediafax.

Eurostat: Puterea de cumparare din Romania, de 2,5 ori mai mica fata de UE. in tara noastra, preturi similare celor din Polonia si salarii de doua ori mai mici

Salariul mediu din Romania este de pana la de doua ori mai mic decat cel din Polonia, insa preturile din cele doua tari sunt smiliare. Potrivit calculelor ZF, facute pe baza datelor Eurostat, fata de media.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )