Libnet.ro
UNICEF

14:00

Reactie CCR in cazul lui Dan Sova: Votul trebuie sa respecte spiritul legii. Asteptam sa fim sesizati (VIDEO)

B1 B1,
Reactie CCR in cazul lui Dan Sova: Votul trebuie sa respecte spiritul legii. Asteptam sa fim sesizati (VIDEO)

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat joi, ca este dreptul parlamentarilor sa voteze cum vor, dar votul ar trebui sa respecte spiritul legii, informeaza B1 TV. Dan Sova a fost salvat. continuă pe B1

Kovesi cere CSM sa sesizeze CCR in cazul lui Dan Sova

Procurorul-sef Laura Codruta Kovesi cere Consilului Superior al Magistraturii sa sesizeze Curtea Constitutionala in cazul lui Dan Sova, informeaza B1 TV. Aceasta a adresat o scrisoare CSM, potrivit unui.

Partidul National Democrat: Votul in cazul lui Dan Sova a fost o mascarada (VIDEO)

Votul dat de Senatul Romaniei in cazul lui Dan Sova este o mascarada in opinia deputatului Daniel Fenechiu, presedinte al Partidului National Democrat, care-l considera responsabil pe Calin Popescu Tariceanu.

PNL anunta ca va ataca la CCR decizia Senatului in cazul lui Dan Sova si cere alegeri anticipate

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, miercuri, ca PNL intentioneaza sa atace la Curtea Constitutionala decizia Senatului in cazul lui Dan Sova si anunta ca partidul va cere alegeri anticipate pentru.

DNA cere Consiliului Superior al Magistraturii sa sesizeze Curtea Constitutionala in cazul senatorului Dan Sova. Este un conflict intre institutii

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a trimis o scrisoare presedintelui Consiliului Superior al Magistraturii, in care cere sesizarea Curtii Constitutionale a Romaniei pentru solutionarea conflictului creat intre puterile statului, ca urmare a faptului ca Senatul a refuzat sa raspunda cererii formulate de procurori in cazul senatorului Dan Sova.

Victor Ponta, despre cazul lui Dan Sova: Nu esti in masura sa pui intrebarea cea mai importanta! (VIDEO)

Premierul Victor Ponta nu a vrut sa faca, joi, nicio declaratie pe tema votului in cazul senatorului Dan Sova din plenul Senatului, informeaza B1 TV. Ponta i-a spus raspicat unei jurnaliste ca nu este ea in.

Klaus Iohannis, sesizare la CCR dupa votul din Parlament in cazul lui Dan Sova

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, joi, presedintelui CC o cerere de solutionare a conflictului juridic de natura constitutionala dintre Ministerul Public si Parlament, aratand ca atitudinea Parlamentului in cazuri precum cel al senatorului Dan Sova.

Comisia Europeana, dupa votul in cazul lui Dan Sova: Asteptam o implementare consistenta si substantiala a recomandarilor din raportul MCV

Comisia Europeana reactioneaza dupa respingerea, in Senat, a cererii de arestare a lui Dan Sova. CE transmite ca asteapta o implementare consistenta si substantiala a recomandarilor din raportul privind.

Reactia Elenei Udrea la votul parlamentarilor in cazul senatorului Dan Sova: Legea bate regulamentul

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea a scris, intr-o postare pe pagina personala de Facebook, despre deciza Senatului de a nu aresta preventiv pe senatorul Dan Sova. Ea a mai adaugat s.

Cazul lui Dan Sova, in presa internationala. Reuters: Romania, una dintre cele mai corupte tari UE, si-a atras noi critici

Voturile date miercuri in Senat prin care s-a blocat arestarea lui Dan Sova si s-a avizat retinerea si arestarea lui Darius Valcov au provocat reactii in presa internationala. Astfel, agentia Reuters scrie.

Senatorii decid, luni, daca se pronunta in cazul lui Dan Sova

Biroul Permanent al Senatului decide, luni, daca va include pe ordinea de zi si cererea DNA de incuviintare a arestarii a senatorului Dan Sova, potrivit B1TV.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )