Libnet.ro
UNICEF

00:07

Reactii din lumea tenisului dupa finala epica de la Australian Open: Jos palaria, Simona Halep, ce turneu fantastic; Ambele jucatoare merita tot respectul din lume, insa e momentul Carolinei Wozniacki sa straluceasca

Hotnews Hotnews,
 Reactii din lumea tenisului dupa finala epica de la Australian Open: Jos palaria, Simona Halep, ce turneu fantastic; Ambele jucatoare merita tot respectul din lume, insa e momentul Carolinei Wozniacki sa straluceasca

Finala dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki a fost una memorabila, daneza triumfand pentru prima data intr-un turneu de Grand Slam, scor 7-62), 3-6, 6-4, dupa aproape trei ore de joc. Evolutia celor doua jucatoare in ultimul act de la Melbourne a starnit numeroase reactii din partea fostilor si actualilor jucatori de tenis: Martina Navratilova, Serena Williams, Johanna Konta, Andy Roddick sau Boris Becker au scris, printre altii, pe retelele de socializare. continuă pe Hotnews

VIDEO Simona Halep, primele declaratii dupa finala pierduta dramatic la Australian Open

Simona Halep a declarat dupa finala pierduta dramatic, sambata, la turneul Australian Open ca va lup.

Simona Halep s-a calificat pentru prima data in finala turneului Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in premiera in finala turneului Australian Open, astazi, la Melbourne, dupa ce a invins-o in penultimul act pe germanca Angelique Kerber, cu 6-3, 4-6, 9-7, potrivit Agerpres.

Simona Halep, implicata intr-un scandal urias dupa finala pierduta la Australian Open

Seven Sport, un site din Australia, a facut o analiza cu privire la time-out-ul cerut de Halep in setul 2. La 3-2 pentru ea, romanca a acuzat probleme fizice, asta si din cauza caldurii sufocante de.

HALEP - KERBER. Simona Halep este in finala la Australian Open, dupa meciul carierei

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in premiera in finala turneului Australian Open, joi, la Melbourne, dupa ce a invins-o in penultimul act pe.

Rafael Nadal va fi indisponibil timp de trei saptamani, dupa accidentarea suferita la Australian Open

Rafael Nadal 1 ATP) a fost nevoit sa abandoneze in sferturile de finala la Australian Open, in setul al cincilea al meciului cu Marin Cilic, din cauza unei accidentari. Ibericul a anuntat miercuri, prin intermediul unui comunicat de presa, ca va lipsi de pe terenul de tenis timp de trei saptamani.

Simona Halep, invinsa in finala turneului Australian Open

Set decisiv intre Simona Halep si Caroline Wozniacki in finala Australian Open. Daneza s-a impus in primul set la tie-break, 7-6 7-2), insa Simona a luptat din greu in setul secund si.

O gradina zoologica din Paris, evacuata dupa ce 50 de babuini au evadat

Grazina zoologica din Vincennes, in imediata apropiere a Parisului, a fost evacuata. La fata locului au ajuns politisti si tragatori de elita, dupa ce 50 de babuini au scapat din spatiul care le.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )