Libnet.ro
UNICEF

10:30

Reactorul 6 al Centralei nucleare de la Kozlodui a fost oprit din cauza unei avarii

B1 B1,
Reactorul 6 al Centralei nucleare de la Kozlodui a fost oprit din cauza unei avarii

Reactorul 6 al Centralei nucleare de la Kozlodui a fost oprit, luni, la ora locala 07:30, din cauza unei avarii, informeaza Agerpres. Potrivit biroului de rpesa al centralei, s-a inregistrat o defectiune a. continuă pe B1

Reactorul 1 de la Cernavoda a fost oprit

Reactorul Unitatii 1 de la Cernavoda a fost oprit, ieri, din cauza intreruperii alimentarii unui circuit de comanda si control, se arata intr-un comunicat al societatii Nuclearelectrica remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Reactorul 1, deconectat de la sistemul energetic national, dupa ce reactorul 2 a fost oprit cateva zile

Nuclearelectrica a oprit unul dintre cele doua reactoare functionale, din cauza intreruperii alimentarii unui circuit de comanda si control, dupa ce saptamana trecuta reactorul 2 a fost deconectat de la retea, pentru cateva zile, ca urmare a unor defectiuni.

Nuclearelectrica a deconectat de la retea si Unitatea 1, dupa ce reactorul 2 a fost oprit cateva zile

Nuclearelectrica a oprit unul dintre cele doua reactoare functionale, din cauza intreruperii alimentarii unui circuit de comanda si control, dupa ce saptamana trecuta reactorul 2 a fost deconectat de la.

Probleme la centrala nucleara de la Cernavoda. Reactorul 1 a fost oprit

Nuclearelectrica SNN) a oprit unul dintre cele doua reactoare functionale, din cauza intreruperii alimentarii unui circuit de comanda si control. Saptamana trecuta, cealalta unitate Reactorul 2) a fost.

Scandalul de SPIONAJ: Angela Merkel ar fi fost interceptata din 2002.

Presedintele SUA, Barack Obama, ar fi recunoscut ca serviciile secrete americane au interceptat comunicatiile Angelei Merkel, explicand ca nu a stiut despre aceasta situatie care ar fi inceput in 2002, cu trei ani inainte ca Merkel sa devina cancelar, afirma surse citate de publicatia Der Spiegel. Surse citate de publicatia Der Spiegel au declarat ca Agentia americana pentru Securitatea Nationala NSA) a interceptat telefonul mobil al Angelei Merkel din 2002, operatiunea fiind inca in .

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )