Libnet.ro
UNICEF

01:06

Real Madrid - FC Barcelona 3-1/ Fiesta de Los Blancos

Hotnews Hotnews,
 Real Madrid - FC Barcelona 3-1/ Fiesta de Los Blancos

Real Madrid i-a administrat Barcelonei prima infrangere din acest sezon al Primerei Division in etapa a noua), echipa pregatita de Carlo Ancelotti impunandu-se in El Clasico cu 3-1. Neymar a deschis scorul pe Santiago Bernabeu, dar reusitele lui Cristiano Ronaldo penalti), Pepe si Benzema au stabilit invingatoarea. continuă pe Hotnews

LIVESCORE Real Madrid - FC Barcelona (19:00)/ Suarez, titular la catalani

Real Madrid si FC Barcelona se intalnesc in derbiul etapei cu numarul IX din Primera Division. Gazdele au acumulat 18 puncte, in timp ce catalanii se afla pe prima pozitie, cu 22 de puncte. Meciul de pe Santiago Bernabeu este in direct pe Digisport si Livescore pe HotNews. ro de la ora 19:00.

LIVESCORE Real Madrid - FC Barcelona 1-1 (Rep II)

Real Madrid si FC Barcelona se intalnesc in derbiul etapei cu numarul IX din Primera Division. Gazdele au acumulat 18 puncte, in timp ce catalanii se afla pe prima pozitie, cu 22 de puncte. Meciul de pe Santiago Bernabeu este in direct pe Digisport si Livescore pe HotNews. ro.

Real Madrid invinge Barcelona, scor 3-1, in El Clasico

Real Madrid a invins FC Barcelona, scor 3-1, pe teren propriu, in etapa a 9-a a primei ligi spaniole. Primul El Clasico al acestui sezon a relansat lupta la titlu, dupa ce Barcelona nu a incasat niciun gol si nu a suferit nicio .

Real Madrid invinge Barcelona, scor 3-1, in primul El Clasico al sezonului

Real Madrid a invins FC Barcelona, scor 3-1, pe teren propriu, in etapa a 9-a a primei ligi spaniole. Primul El Clasico al acestui sezon a relansat lupta la titlu, dupa ce Barcelona nu a incasat niciun gol si nu a suferit nicio .

Vestea buna: Real Madrid intra in Romania. Vestea proasta: La sapat canale

Presedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, va sapa canale de apa in Judetele Mures si Botosani din Romania.

O firma condusa de presedintele lui Real Madrid a castigat doua contracte de furnizare de apa in Romania

Firma spaniola ACS, al carei presedinte este seful clubului Real Madrid, Florentino Perez, a castigat doua contracte pentru infrastructura de apa in judetele Botosani si Mures, cu o valoare totala estimata de 13,4 milioane de euro, potrivit unui comunicat al comapaniei. ACS a castigat cele doua contracte prin intermediul filialei sale Tedagua.

Real Madrid castiga El Clasico. Debut sters pentru Luis Suarez la Barcelona

Un El Clasico mai putin spectaculos decat am fost obisnuiti pana acum, un meci in care Barcelona a marcat devreme si pana la final a incasat trei goluri dupa ce in primele 8etape nu luase nici macar unul.

VIDEO Totul despre Real - Barcelona, azi, 19.00. Messi poate dobori un record important chiar pe terenul rivalei

In martie, la ultimul derby cu Real de pe Bernabeu, atacantul Barcelonei a devenit golgheterul all-time din El Clasico. Sambata 19. 00, DigiSport 1), argentinianul poate ajunge jucatorul cu cele mai multe goluri inscrise in istoria campionatului, prin egalarea sau doborarea unui record care dateaza din 1955.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )