Libnet.ro
UNICEF

00:07

Real Madrid in fata meciului cu numarul 4000 din istorie

Online Sport Online Sport,
Real Madrid in fata meciului cu numarul 4000 din istorie

Echipa Real Madrid va sustine, sambata, meciul oficial cu numarul 4000 din istoria clubului, iar aceasta partida va fi una cu atat mai importanta, cu cat de cealalta parte a terenului se va afla rivala locala Atletico Madrid, una dintre adversarele albilor in lupta pentru titlu. continuă pe Online Sport

VIDEO Real Madrid a invins Sevilla si s-au distantat la 4 puncte de Barcelona. Accidentarile ii dau mari batai de cap lui Ancelotti inaintea derby-ului cu Atletico

Fara Cristiano Ronaldo, inca suspendat dupa cartonasul rosu primit in urma cu cateva etape, Real Madrid a castigat restanta cu Sevilla, scor 2-1 si s-a distantat in fruntea clasamentului din Spania, la patru puncte in fata Barcelonei.

VIDEO Real Madrid - Sevilla 2-1/ La patru puncte de rivala Barcelona

Real Madrid s-a distantat la patru puncte de FC Barcelona, principala urmaritoare, dupa ce a castigat restanta cu FC Sevilla, scor 2-1, disputata pe Santiago Bernabeu. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei.

Asa arata cele mai frumoase femei din istorie. Sotia unui presedinte, in acest top

Cele mai frumoase femei din istorie nu sunt nominalizate doar in baza aspectului fizic atragator, ci si al aportului pe care l-au avut in societate in epoca lor. Site-ul ranker. com si publicatia Ask Men au.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )