Libnet.ro
UNICEF

14:00

Realizatorul TV Andrei Badin, urmarit penal de DNA dupa ce ar fi primit mita 5.000 de lei

Adevărul Adevărul,
Realizatorul TV Andrei Badin, urmarit penal de DNA dupa ce ar fi primit mita 5.000 de lei

Realizatorul TV Andrei Badin este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), dupa ce ar fi primit mita 5. 000 de lei pentru a nu continua o campanie de presa in care era vizatMinistrul Mediului si al Schimbarilor Climatice. continuă pe Adevărul

DNA: Realizatorul TV Andrei Badin, urmarit penal pentru ca ar fi luat mita 5.000 de lei ca sa nu continue o campanie de presa care viza Ministerul Mediului

Directia Nationala Anticoruptie a anuntat joi extinderea urmaririi penale in cauza si efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de realizatorul TV Andrei Badin, sub aspectul infractiunii de luare de mita. Procurorii anticoruptie il acuza pe acesta ca in august 2013 a pretins si a primit de la un denuntator suma de 5. 000 de lei pentru a nu continua o campanie de presa care viza, la acel moment, pe Ministrul Mediului si al Schimbarilor Climatice.

Jurnalistul Andrei Badin, urmarit penal dupa ce ar fi primit mita 5.000 de lei de la baronul mehedintean Adrian Duicu

Realizatorul TV Andrei Badin este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), dupa ce ar fi primit mita 5. 000 de lei pentru a nu continua o campanie de presa in care era vizata Rovana Plumb, atunci ministru al Mediului. Procurorii i-au adus deja la cunostinta jurnalistului acuzatiile aduse.

Andrei Badin, urmarit penal pentru luare de mita de la baronul Duicu: Inainte cu o zi de depunerea denuntului, un membru al Guvernului m-a amenintat in prezenta mai multor martori ca vor apare aceste acuzatii la adresa mea

Ziaristul Andrei Badin, urmarit penal de DNA pentru ca ar fi luat mita de la baronul Adrian Duicu, anunta intr-o postare pe Facebook ca a decis sa se abtina de la comentarii publice si spune ca avocatul care il va reprezenta este Wiliam Branza, fost parlamentar PDL. Badin a mai scris ca, inainte cu o zi ca Duicu sa depuna denuntul, un membru al Guvernului m-a amenintat in prezenta mai multor martori ca vor apare aceste acuzatii la adresa mea. Vezi in articol postarea completa a lui Andrei Badin via ReporterVirtual. ro).

DNA: Realizatorul TV Andrei Badin, urmarit penal pentru luare de mita

Realizatorul TV Andrei Badin a fost pus sub acuzare de procurorii Direc and tiei Na and tionale Anticorup and tie pentru savar and sirea infrac and tiunii de luare de mita, transmite un comunicat al DNA.

UPDATE DNA: Prezentatorul TV Andrei Badin, urmarit penal pentru luare de mita, in dosarul Duicu. B1 TV: Andrei Badin, scos de pe post

Sursele citate au declarat ca Andrei Badin are calitatea de suspect in dosar si ar putea si el sa fie trimis in judecata odata cu Adrian Duicu. Dupa ce a fost arestat preventiv pentru coruptie, baronul PSD a reclamat la DNA ca i-ar fi transferat prezentatorului Andrei Badin suma de 5. 000 de lei ce ar fi reprezentat plata pentru ca acesta sa nu faca dezvaluiri despre ministrul Rovana Plumb de la PSD. in dosar sunt interceptari in cauza.

UPDATE DNA: Prezentatorul B1TV Andrei Badin, urmarit penal pentru luare de mita, in dosarul Duicu. Badin, scos de pe post. B1TV cere angajatilor si colaboratorilor declaratie de interese

Sursele citate au declarat ca Andrei Badin are calitatea de suspect in dosar si ar putea si el sa fie trimis in judecata odata cu Adrian Duicu. Dupa ce a fost arestat preventiv pentru coruptie, baronul PSD a reclamat la DNA ca i-ar fi transferat prezentatorului Andrei Badin suma de 5. 000 de lei ce ar fi reprezentat plata pentru ca acesta sa nu faca dezvaluiri despre ministrul Rovana Plumb de la PSD. in dosar sunt interceptari in cauza.

Mediafax: Prezentatorul TV Andrei Badin, urmarit penal in dosarul Duicu

Ajuns in arest preventiv pentru coruptie, Duicu a sustinut in fata procurorilor DNA ca i-ar fi dat bani prezentatorului TV Andrei Badin pentru a nu face o emisiune despre ministrul mediului Rovana Plumb. Potrivit procedurilor, informatia este cercetata de procurorii care au inceput urmarirea penala in acest caz. Reamintim ca fostul sef al CJ Mehedinti este acuzat ca facea trafic de influenta de la biroul premierului Victor Ponta din Palatul Victoria.

Jurnalist acuzat de luare de mita! Prezentatorul TV Andrei Badin, urmarit penal in dosarul Duicu

Prezentatorul TV Andrei Badin este urmarit penal pentru luare de mita in dosarul in care fostul sef al CJ de Mehedinti, Adrian Duicu, este acuzat ca ar fi facut trafic de influenta din biroul premierului Victor Ponta, potrivit unor surse judiciare.

Presa centrala si locala: Realizatorul TV Andrei Badin, invinuit penal, in urma plangerii baronului PSD de Mehedinti Adrian Duicu (surse)

Realizatorul TV Andrei Badin este pus sub invinuire penala de catre procurori, dupa ce presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, i-a facut plangere penala pentru santaj, informeaza surse citate de presa. HotNews. ro nu a reusit sa-l contacteze pe Andrei Badin pentru eventuale clarificari. Jurnalistul este in concediu in aceasta perioada, potrivit paginii sale de Facebook.

Andrei Badin, dupa acuzatia de luare de mita: Un membru al Guvernului m-a amenintat. B1TV suspenda emisiunea jurnalistului

Jurnalistul Andrei Badin, urmarit penal pentru luare de mita in dosarul in care Adrian Duciu este acuzat de trafic de influenta, a postat un mesaj pe Facebook in care sustine ca a fost amenintat de un membru au Guvernului cu privire la aparitia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )