Libnet.ro
UNICEF

11:30

Rebelii prorusi cer ARMISTITIU la locul prabusirii avionului malaysian

Antena3 Antena3,
Rebelii prorusi cer ARMISTITIU la locul prabusirii avionului malaysian

Liderii separatisti din Donetk sunt dispusi sa garanteze securitatea expertilor internationali la locul prabusirii avionului malaysian, in estul Ucrainei, daca Administratia de la Kiev va accepta un. continuă pe Antena3

HAOS la locul prabusirii avionului malaysian: Separatistii BLOCHEAZA si AMENINTA echipele OSCE

Insurgenti prorusi aflati in stare de ebrietate trag focuri de arma in aer, blocheaza accesul expertilor internationali la locul prabusirii avionului malaysian si sustrag obiecte ale pasagerilor decedati,.

Zona de securitate instituita la locul prabusirii avionului malaysian

Reprezentantii grupului de contact Ucraina, Rusia, OSCE) au ajuns la un acord cu separatistii prorusi pentru instituirea unei zone de securitate la locul prabusirii avionului malaysian, in estul Ucrainei,.

Franta, SUA si Olanda trimit experti la locul prabusirii avionului malaysian

Franta va trimite doi experti in Ucraina si a propus mijloacele sale tehnice, pentru a participa la ancheta cu privire la circumstantele prabusirii, joi seara, a avionului malaysian, doborat probabil de o .

Observatorii OSCE ajung de-abia maine la locul prabusirii avionului Malaysian Airlines MH17

Reprezentantii Organizatiei de Securitate si Cooperare in Europa OSCE), prezenti in Ucraina, intampina dificultati majore in incercarea lor de a ajunge cat mai repede la locul prabusirii aeronavei.

Tragedia din Ucraina: Rebelii prorusi cer un ARMISTITIU in schimbul garantarii securitatii la locul prabusirii avionului

Liderii separatisti din Donetk sunt dispusi sa garanteze securitatea expertilor internationali la locul prabusirii avionului malaysian, in estul Ucrainei, daca Administratia de la Kiev va accepta un armistitiu.

Rebelii prorusi cer un armistitiu in schimbul garantarii securitatii la locul prabusirii avionului

Liderii separatisti din Donetk sunt dispusi sa garanteze securitatea expertilor internationali la locul prabusirii avionului malaysian, in estul Ucrainei, daca Administratia de la Kiev va accepta un armistitiu, relateaza AFP .

Echipele de interventie ucrainene au gasit 121 de cadavre la locul prabusirii avionului malaysian

Echipele de interventie ucrainene au gasit 121 de cadavre din totalul de 298 de persoane aflate la bordul avionului Malaysia Airlines prabusit joi in estul Ucrainei, scrie themalayonline. com. Cautarile au inceput.

OSCE: Separatistii prorusi, de acord cu un acces international la locul prabusirii avionului Malaysian Airlines

Separatistii prorusi sunt de acord sa permita unor anchetatori internationali un acces sigur si fara obstacole la locul prabusirii zborului MH17 in Ucraina, a anuntat vineri Organizatia pentru Securitate si.

Haos la locul prabusirii avionului: rebeli beti cauta obiecte de valoare, trag focuri de avertisment

Insurgenti prorusi aflati in stare de ebrietate trag focuri de arma in aer, blocheaza accesul expertilor internationali la locul prabusirii avionului malaysian si sustrag obiecte ale pasagerilor decedati, afirma surse locale, citate de Kyiv Post .

Haos la locul prabusirii avionului malaezian: Rebeli beti cauta obiecte de valoare, trag focuri de avertisment

Insurgenti prorusi aflati in stare de ebrietate trag focuri de arma in aer, blocheaza accesul expertilor internationali la locul prabusirii avionului malaysian si sustrag obiecte ale pasagerilor decedati,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )