Libnet.ro
UNICEF

06:00

Reclama CEC Bank, in care este folosita imaginea lui Brancusi, contestata de autoritati

România Liberă România Liberă,
Reclama CEC Bank, in care este folosita imaginea lui Brancusi, contestata de autoritati

Reclama CEC Bank, in care este folosita imaginea lui Constantin Brancusi, este contestata de autoritatile locale din Targu-Jiu. Oficialii spun ca vocea care pare a fi a artistului este de fapt un fals, la fel ca si semnatura care apare pe afisele publicitare. continuă pe România Liberă

CEC Bank sau Eximbank va deveni banca de dezvoltare

Una din cele doua banci de stat CEC Bank sau Eximbank va deveni banca de dezvoltare care sa fie partener al statului in ceea ce priveste asigurarea finantarii pentru proiecte europene, dar si pentru economie, spune ministrul Fondurilor Europene, Eugen.

Ministrul Fondurilor Europen: CEC Bank sau Eximbank va deveni banca de dezvoltare

Una din cele doua banci de stat CEC Bank sau Eximbank va deveni banca de dezvoltare care sa fie partener al statului in ceea ce priveste asigurarea finantarii pentru proiecte europene, dar si pentru economie, .

Andrei Stamatian, prim-vicepresedinte CEC Bank, invitatul WALL-STREET 360 de astazi

Invitatii emisiunii WALL-STREET 360, de astazi, 26 septembrie, ora 12:30, sunt Andrei Stamatian foto), prim-vicepresedinte CEC Bank, si Dragos Chivu, CEO al Printec Group Romania.

Prima reclama pentru Moto 360: Este timpul pentru un ceas modern [VIDEO]

Smartwatch-ul Moto 360 a fost lansat oficial acum trei saptamani, iar cei de la Motorola i-au pregatit si o reclama pentru TV. in clipul video publicat vineri, accentul cade pe designul desavarsit al Moto 360. Reclama incepe prin a anunta ca este timpul pentru un ceas modern. Apoi ne sunt prezentate etapele prin care a trecut designul Moto 360 pana a ajuns la varianta finala. Se pune accent si pe materialele folosite, iar abia apoi pe caracteristicile ceasului. Motorola Moto [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )