Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ce recomandari are Traian Basescu pentru presedintele Republicii Moldova

România Liberă România Liberă,
Ce recomandari are Traian Basescu pentru presedintele Republicii Moldova

Fostul presedinte Traian Basescu, liderul Miscarii Populare, afirma ca la Chisinau se duce o lupta titanica pentru desemnarea unui nou premier, fiind de parere ca pentru credibilitatea si viitorul Republicii Moldova presedintele moldovean Nicolae Timofti este obligat sa castige lupta cu oligarhul Vladimir Plahotniuc. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, decorat cu Ordinul Republicii de presedintele Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat un decret privind decorarea presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, cu Ordinul Republicii, informeaza Agerpres, citand Agora. md. Distinctia i-a fost .

Nicolae Timofti l-a decorat pe Klaus Iohannis cu cea mai inalta distinctie a Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat un decret privind conferirea Ordinului Republicii presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis.

Ion Paduraru, noul premier desemnat al Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, l-a desemnat pe secretarul general al Administratiei Prezidentiale, Ion Paduraru, candidat la functia de premier, informeaza Radio Chisinau, Agora. md si Unimedia, citate de Agerpres.

Traian Basescu: Ma tem ca o sa planga PSD dupa Victor Ponta

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat, marti, la Romania TV, ca PSD va plange dupa fostul premier Victor Ponta pentru ca partidul nu are alti lideri. Totodata, Traian Basescu l-a criticat si pe actualul prim ministru, Dacian Ciolos.

Va candida sau nu Traian Basescu la Primaria Capitalei?

Miscarea Populara isi va definitiva listele de candidati la functiile de primar de municipii pe 16 ianuarie, in cadrul unui Colegiu National al formatiunii, a declarat presedintele MP, Traian Basescu.

Vlad Plahotniuc, anuntat drept candidat pentru functia de premier al Republicii Moldova

Vladimir Plahotniuc a avut azi una din rarele sale iesiri in public si si-a anuntat candidatura pentru functia de premier al Republicii Moldova in fata unei adunari de cateva mii de oameni in centrul Chisinaului.

Guvernul Republicii Moldova multumeste Romaniei pentru ajutorul acordat victimelor deflagratiei

Prim-ministrul interimar al Republicii Moldova, Gheorghe Brega, a multumit Guvernului Romaniei pentru ajutorul acordat victimelor deflagratiei din 9 ianuarie 2015. Vreau sa remarc indeosebi profesionalismul echipei antrenate in aceasta misiune deloc usoara, fapt pentru care imi exprim intreaga mea gratitudine, se arata intr-o scrisoare a premierului moldovean expediata omologului sau roman, Dacian Ciolos.

Zece capete de acuzare pentru Traian Basescu. Radu Tudor: Romania nu a mai avut parte de asemenea acuzatii la adresa unui presedinte!

Radu Tudor a comentat, in editia de luni a emisiunii La ordinea zilei, confirmarea venita de la Parchetul General cu privire la numarul de dosare in care este cercetat in prezent Traian Basescu. Realizatorul.

Imagini bomba! Traian Basescu, surprins in trafic in drum spre Elena Udrea. Ce fac ofiterii SPP

Traian Basescu a fost surprins ieri, in trafic, in drumul sau spre Complexul rezidential Stejarii, din nordul Capitalei. Asa cum s-a mai intamplat, masina lui Traian Basescu circula in traficul din Bucuresti .

Parchetul a confirmat: Traian Basescu este anchetat in sapte dosare

Traian Basescu este anchetat in sapte dosare. Este informatia confirmata de Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, ca urmare a solicitarilor Antenei 3. Asadar, pentru prima data,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )