Libnet.ro
UNICEF

08:00

Recompensa uriasa oferita de un miliardar din Hong Kong pentru cel care o va cuceri pe fiica sa lesbiana

B1 B1,
Recompensa uriasa oferita de un miliardar din Hong Kong pentru cel care o va cuceri pe fiica sa lesbiana

Un tata din Hong Kong este dispus sa faca orice pentru a-si aduce fiica pe drumul cel bun. Unul din cei mai bogati oameni din tara ofera o recompensa de peste 60 de milioane de dolari celui care poate sa o. continuă pe B1

Un miliardar din Hong Kong ofera o recompensa de peste 60 milioane de dolari pentru barbatul care o poate cuceri pe fiica sa lesbiana

Unul dintre cei mai bogati oameni din Hong Kong a oferit o recompensa de peste 60 milioane de dolari pentru barbatul care va putea sa o cucereasca pe fiica sa lesbiana, dupa ce aceasta a intrat intr-un parteneriat civil cu prietena sa de mai multi ani, in Franta, relateaza Daily Telegraph in editia online.

Un mogul din Hong Kong ofera o recompensa de 65 de milioane de dolari celui care va reusi sa ii seduca fiica lesbiana

Un cunoscut miliardar din Hong Kong a anuntat ca va da o recompensa uriasa oricarui barbat care va reusi sa-i cucereasca fiica lesbiana. Recompensa pe care o va primi cel care o va aduce Gigi Chao la.

65 de milioane de dolari pentru barbatul care o va cuceri pe Gigi. Misiunea aproape imposibila propusa de un magnat din Hong Kong

Unii oameni traiesc cu impresia ca banii pot cumpara absolut orice sau pe oricine. Si mai grav decat atat, unele persoane isi trateaza copiii ca pe simple proprietati, crezand ca le pot dicta cum sa-si.

Milionar, tata de lesbiana, caut ginere. Ofer recompensa Vezi cati bani ofera magnatul!

Un magnat afemeiat din Hong Kong este dispus sa-si dea toata averea pe mana barbatului care se va insura cu fiica lui lesbiana.

LIVE TEXT Victor Ponta: Am plecat din sedinta CSAT pentru ca discutia cu Traian Basescu risca sa degenereze

Premierul Victor Ponta discuta la RTV despre plecarea din toiul sedintei CSAT de astazi: Am avut o neconcordanta in ceea ce priveste ordinea de zi. Conform legii presedintele trebuie sa se consulte cu presedintele CSAT-ului adica cu mine . ) Nu ne-am inteles asupra unor probleme si din acest motiv am considerat ca trebuie sa plec. Discutia risca sa degenereze si astfel a ramas domnul Georgescu alaturi de ceilalti ministri. HotNews transmite LIVE TEXT declaratiile premierului.

Cel mai bogat om din Georgia candideaza pentru cea mai importanta functie in stat

Bidzina Ivanishvili, cel mai bogat om din Georgia, isi doreste sa castige ce mai importanta functie din stat, cea de prim-ministru. Daca o va obtine, conflictul dintre el si actualul presedinte, Mikhail.

Barbatul care si-a ucis sora pe o strada din Bucuresti, arestat pentru 29 de zile.

Barbatul retinut dupa ce si-a ucis sora pe o strada din Capitala a fost arestat pentru 29 de zile, potrivit deciziei luate marti de Tribunalul Bucuresti, prin care a fost admisa propunerea in acest sens formulata de procurori, potrivit Mediafax. Hotararea instantei poate fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Bucuresti. Barbatul a fost retinut, marti, de procurorii Parchetului Capitalei pentru ca, in urma cu o zi, pe o strada din Bucuresti, si-a ucis sora, injunghiind-o de mai multe ori cu .

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )