Libnet.ro
UNICEF

20:30

Rectificare bugetara negativa pentru Ministerul Sanatatii. Nicolaescu: banii alocati reabilitarii maternitatilor ar putea ajunge in salariile politistilor

Adevărul Adevărul,
Rectificare bugetara negativa pentru Ministerul Sanatatii. Nicolaescu: banii alocati reabilitarii maternitatilor ar putea ajunge in salariile politistilor

Ministrul Sanatatii a declarat ca o parte din banii necheltuiti de institutia pe care o reprezinta s-ar putea intoarce la bugetul de stat pentru a fi redistribuiti catre alte ministere. Practic, 50 de milioane de lei, bani cu care ar fi trebuit sa se reabiliteze o parte din maternitati ar putea ajunge la Ministerul de Interne pentru plata salariilor politistilor pana la sfarsitul anului in curs. continuă pe Adevărul

Rectificare bugetara negativa

A doua rectificare bugetara din acest an va fi negativa deoarece incasarile prevazute sunt mai mici cu aproximativ 3,8 miliarde lei, astfel ca resursele tuturor ministerelor vor fi mai putine pana la sfarsitul anului, a afirmat premierul Victor Ponta.

Seful bolnavilor de cancer, despre rectificarea bugetara: Este un gest criminal sa iei bani de la Ministerul Sanatatii

Presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer FABC), Cezar Irimia, sustine ca este un gest criminal sa iei bani de la Ministerul Sanatatii, referindu-se la rectificarea bugetara, in urma.

Ungureanu: Nu vad nicio diferenta intre prima si a doua rectificare bugetara

Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Partidului Forta Civica FC), critica modul in care Guvernul Ponta a facut rectificarea bugetara, precizand ca nu sesizeaza nicio diferenta intre prima si a doua rectificare bugetara, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Premierul Ponta: Rectificarea bugetara va fi negativa, pentru ca sunt bani mai putini ...

Da, normal, pentru ca sunt bani mai putini decat s-a prognozat, in primul rand la impozitul pe profit. La accize si la TVA lucrurile merg destul de bine, insa in special la impozitul pe profit aici partea cea mai mare a fost prognozat un impozit pe profit din partea sistemului bancar, care nu s-a mai realizat pentru ca, stiti bine, s-au schimbat reglementarile, dar si din partea altor firme, foarte multe intrate in insolventa, unele pe buna dreptate intrate in insolventa, altele intrate in .

A doua rectificare bugetara: Veniturile bugetului de stat scad cu 2,909 miliarde lei, majorari de bugete la Interne, Justitie, Externe si Camera Deputatilor. Sanatatea si Ministerul Muncii pierd bani

Bugetele ministerelor Muncii, Dezvoltarii, Mediului, Transporturilor, Economiei, Agriculturii, Sanatatii, Societatii Informationale si Apararii vor fi taiate la a doua rectificare din acest an, de alocari suplimentare urmand sa beneficieze Afacerile Interne, Justitia, Externele si Camera Deputatilor.

VIDEO A doua rectificare bugetara: Veniturile bugetului de stat scad cu 2,909 miliarde lei, majorari de bugete la Interne, Justitie, Externe si Camera Deputatilor. Sanatatea si Ministerul Muncii pierd bani

Bugetele ministerelor Muncii, Dezvoltarii, Mediului, Transporturilor, Economiei, Agriculturii, Sanatatii, Societatii Informationale si Apararii vor fi taiate la a doua rectificare din acest an, de alocari suplimentare urmand sa beneficieze Afacerile Interne, Justitia, Externele si Camera Deputatilor. Proiectele pot fi citite aici.

Rectificare bugetara cu TAIERI la majoritatea ministerelor. Cine va beneficia de alocari suplimentare

Bugetele ministerelor Muncii, Dezvoltarii, Mediului, Transporturilor, Economiei, Agriculturii, Sanatatii, Societatii Informationale si Apararii vor fi taiate la a doua rectificare din acest an, de alocari.

A doua rectificare bugetara: Veniturile bugetului de stat scad cu 2,909 miliarde lei, majorari de bugete la Interne, Justitie, Afaceri Externe si Camera Deputatilor

Bugetele ministerelor Muncii, Dezvoltarii, Mediului, Transporturilor, Economiei, Agriculturii, Sanatatii, Societatii Informationale si Apararii vor fi taiate la a doua rectificare din acest an, de alocari suplimentare urmand sa beneficieze Afacerile Interne, Justitia, Externele si Camera Deputatilor.

Rectificarea bugetara negativa va fi de pana in 3 miliarde de lei. Deficitul va creste de la 2,3% la 2,5% din PIB

Rectificarea bugetara operata de Guvern va fi de pana in 3 miliarde de lei si va creste deficitul bugetar de la 2,3% din PIB la 2,5% din PIB, diferenta pe care expertii FMI o accepta doar pentru sumele cheltuite suplimentar fata de programul initial pentru cofinantarea proiectelor cu fonduri europene, au declarat pentru agentia Mediafax surse oficiale.

Antonescu: Voi discuta cu ministrii liberali despre rectificarea bugetara negativa si vom vedea ce decizii vom lua

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica, la Focsani, ca se va intalni cu ministrii liberali pentru a discuta despre rectificarea negativa a bugetului din aceasta toamna, conform.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )