Libnet.ro
UNICEF

23:00

Recuperarea prejudiciilor declanseaza scandalul intre DNA, Victor Ponta si ANAF

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Recuperarea prejudiciilor declanseaza scandalul intre DNA, Victor Ponta si ANAF

Recuperarea prejudiciilor din dosarele de coruptie a devenit subiect de disputa intre Directia Nationala Anticoruptie DNA), premierul Victor Ponta si Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF). continuă pe Ziarul Bursa

DNA: Victor Ponta creeaza o confuzie grava in opinia publica prin aceea ca pune la indoiala datele prezentate la bilantul DNA

Directia Nationala Anticoruptie afirma, intr-un comunicat, ca premierul Victor Ponta creeaza o confuzie grava in opinia publica prin aceea ca pune la indoiala datele prezentate la bilantul DNA, date referitoare la confiscarea si recuperarea de produse infractionale, dispuse de instante, in dosarele penale deferite justitiei.

SCANDAL intre DNA si Victor Ponta pe tema recuperarii prejudiciilor

Directia Nationala Anticoruptie arata ca premierul creeaza o confuzie grava prin faptul ca pune la indoiala datele referitoare la recuperarea prejudiciilor, prezentate de DNA la bilant, Victor Ponta.

DNA, critici dure la adresa premierului: Ponta creeaza o confuzie grava punand la indoiala datele DNA referitoare la recuperarea prejudiciilor

Directia Nationala Anticoruptie critica declaratiile facute de premierul Victor Ponta cu privire recuperarea prejuduciilor de catre ANAF. Premierul Victor Ponta creeaza o confuzie grava in opinia publica pr.

DNA reactioneaza la afirmatia lui Ponta privind recuperarea prejudiciilor din dosare

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a precizat, miercuri, referitor la declaratiile facute de premierul Victor Ponta privind prejudiciile din dosare, ca seful Guvernului creeaza o confuzie grava in opinia publica prin aceea ca pune la indoiala datele prezentate la bilantul DNA.

Radu Tudor: Reactia DNA in problema cu recuperarea prejudiciilor este exagerata si pare usor irationala

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a comentat, in direct la Antena 3, cel mai recent scandal dintre DNA si Victor Ponta, referitor la recuperarea prejudiciilor. Radu Tudor a.

Cum va functiona agentia pentru recuperarea prejudiciilor

Infiintarea unei noi structuri, in cadrul Ministerului Justitiei, care sa se ocupe exclusiv de recuperarea prejudiciilor din dosarele penale, se va realiza in mai multe etape, iar astazi au loc discutii cu reprezentantii Parchetului General, DNA, DIICOT si ANAF.

UPDATE Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, audiata in calitate de martor la DNA Ploiesti in dosarul privind fraudarea de fonduri europene

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, s-a prezentat joi dimineata, la DNA Ploiesti, surse judiciare afirmand ca ea a fost citata ca martor in dosarul privind fraudarea de fonduri europene, in care este arestat cumnatul premierului, Iulian Hertanu, informeaza Mediafax. Ora 11:15 Mama premierului Victor Ponta a plecat de la sediul DNA Ploiesti. Avocatul Corneliei Naum a precizat ca aceasta are un contract de munca part-time cu societatea fiicei dansei, precizand ca sigur ca a participat la niste discutii intre niste persoane care au calitate in acest dosar. Despre asta s-a discutat la DNA, a precizat avocatul.

Victor Ponta despre scandalul ANRP. De ce NU vrea sa ramana in functie conducerea demisionara

Victor Ponta a fost intrebat marti seara, intr-o emisiune televizata, despre situatia de la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP), unde presedintele si cei doi vicepresedinti si-au.

Mama lui Victor Ponta, audiata ca martor la DNA Ploiesti, in dosarul ginerelui Iulian Hertanu. Cum reactioneaza Ponta

Mama premierului Victor Ponta a iesit, joi, in jurul orei 11. 00, de la sediul DNA Ploiesti, unde a fost audiata in calitate de martor, in dosarul cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu.

UPDATE Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, audiata in calitate de martor la DNA Ploiesti: Sunt soacra, nu consilier

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, s-a prezentat joi dimineata, la DNA Ploiesti, surse judiciare afirmand ca ea a fost citata ca martor in dosarul privind fraudarea de fonduri europene, in care este arestat cumnatul premierului, Iulian Hertanu, informeaza Mediafax. Ora 11:15 Mama premierului Victor Ponta a plecat de la sediul DNA Ploiesti. Intrebata daca este consilier la vreuna din firmele ginerele sau, Iulian Hertanu, ea a raspuns doar: Sunt soacra, nu consilier.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )