Libnet.ro
UNICEF

10:00

Reduceri eMAG la canapele. Cele mai relaxante oferte

Antena3 Antena3,
Reduceri eMAG la canapele. Cele mai relaxante oferte

Daca aveti nevoie de o canapea, magazinul online eMAG este un loc potrivit pentru a va incepe cautarile, majoritatea produselor venind la pachet cu reduceri consistente de pret. Pentru a profita de gama. continuă pe Antena3

Reduceri eMAG la boilere. Cele mai bune oferte de pe piata

Daca sunteti in cautarea unui boiler, la eMAG gasiti o gama larga de produse, atat ieftine cat si eficiente energetic. Pentru a profita de seria de reduceri eMAG la boilere, intrati aici.

Reduceri eMAG: Oferte de care sa profiti inainte de weekend

Intre noile reduceri eMAG poti gasi o multime de produse utile, iar daca ai in plan un upgrade de telefon si nu numai, ofertele de mai jos sunt perfecte. Reduceri eMAG: Telefon mobil Huawei P10 La momentul actual, Huawei P10 este varful de gama al companiei, avand la baza un procesor Kirin 960, dar si [].

ANOFM: Peste 22.000 de locuri de munca vacante la nivel national. Cele mai multe sunt in Bucuresti, Sibiu, Prahova si Arad

Peste 22. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Sibiu, Prahova si Arad, in timp ce in Giurgiu, Suceava, Vrancea, si Covasna sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Cele mai de succes coperte PLAYBOY din toate timpurile

Hugh Heffner, fondatorul Playboy, s-a stins din viata la varsta de 91 de ani si a lasat in urma un imperiu care a schimbat istoria si comportamentul publicului cumparator de reviste. Iata care au fost cele mai de succes coperte PLAYBOY din toate timpurile, si din America si din Romania.

ANOFM: Peste 22.000 de locuri de munca vacante la nivel national; cele mai multe sunt in Bucuresti, Sibiu, Prahova si Arad

Peste 22. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Sibiu, Prahova si Arad, in timp ce in Giurgiu, Suceava, Vrancea, si Covasna sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Washington Post despre ultimul sef al Securitatii: Alaturi de Ceausescu si de autoritara prima doamna, Elena, dl Vlad a devenit unul dintre cele mai detestate personaje din Romania

Necrologul lui Iulian Vlad publicat in presa americana difera substantial de elogiile aduse ultimului def al Securitatii de o parte a presei romanesti. Washington Post i-a dedicat sambata, 30 septembrie, un articol amplu lui Iulian Vlad, despre care a scris ca alaturi de Ceausescu si de autoritara prima doamna, Elena, dl Vlad a devenit unul dintre cele mai detestate personaje din Romania. Iulian Vlad a murit sambata, la 86 de ani.

SNSPA: Noile generatii sunt cele mai vulnerabile la propaganda anti-occidentala

Noile generatii sunt cele mai vulnerabile la propaganda anti-occidentala, iar in Romania, in ultimii ani, a scazut transmiterea de mesaje pozitive prin intermediul media despre Occident si SUA, insa predomina perceptia ca NATO este mai puternica decat Rusia.

Cele mai bune bancuri despre casnicie. Cum sa gasesti termenul de valabilitate pe certificatul de casatorie

Nenumarate glume despre casatorie circula pe internet. Iata cele mai amuzante bancuri care s-au spus despre nunta.

De ce sculptorii l-au reprezentat pe Stefan cel Mare de cele mai multe ori calare

Domnitorul Moldovei a avut una dintre cele mai lungi domnii, 47 de ani, a purtat zeci de razboaie si in fiecare curte domneasca avea cate o herghelie.

Capitala Mondiala a Stirilor False: Orasul din Europa de unde se raspandesc cele mai multe informatii neadevarate

Micutul orasel Veles din Macedonia a devenit Capitala Mondiala a Stirilor False dupa ce anchetatorii americani au plecat cele mai multe informatii false in timpul campaniei electorale din.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4654 seconds )