Libnet.ro
UNICEF

11:00

Referatul DNA in cazul avocatei Alinai Bica: Era constienta de ilegalitatea pe care o comitea

B1 B1,
Referatul DNA in cazul avocatei Alinai Bica: Era constienta de ilegalitatea pe care o comitea

Laura Voicu, avocata Alinei Bica, retinuta joi de DNA, era constienta de fapta pe care o comitea atunci cand a trimis la audieri un presupus avocat, membru al Baroului constitutional, entitate fara forma. continuă pe B1

Referat DNA: Avocata Laura Voicu era constienta de ilegalitatea pe care o comitea, pentru ca a ezitat initial

Avocata Alinei Bica, retinuta joi de DNA, era constienta de fapta pe care o comitea prin trimiterea la audieri a unui presupus avocat, membru al Baroului constitutional, entitate fara forma legala, ea ezitand initial si solicitand avocat din oficiu, arata procurorii in referatul obtinut de Mediafax.

DNA: Avocata Laura Voicu era constienta de ilegalitatea pe care o comitea, pentru ca a ezitat initial

Avocata Alinei Bica, retinuta joi de DNA, era constienta de fapta pe care o comitea prin trimiterea la audieri a unui presupus avocat, membru al Baroului constitutional, entitate fara forma legala, ea ezitand.

Echipa Elenei Udrea, pe Facebook: Elementele din referatul DNA, trunchieri si denaturari. Documentul pare sa faca parte din categoria povesti nemuritoare

Echipa de comunicare a Elenei Udrea a reactionat, pe pagina de Facebook, la referatul DNA pentru cererea de prelungire a arestului preventiv, afirmand ca acesta contine trunchieri si denaturari si ca DNA ar trebui sa prezinte declaratiile in intregime.

Scandal la judecarea arestarii avocatei Alinei Bica. ZECI de avocati au venit sa o sustina pe Laura Voicu

Un scandal a avut loc in urma cu putin timp la sedinta de judecata a Laurei Voicu, avocata Alinei Bica. Zeci de avocati au venit sa o sustina pe Laura Voicu si au cerut sa participe la.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2147 seconds )