Libnet.ro
UNICEF

13:30

Scandal la judecarea arestarii avocatei Alinei Bica. ZECI de avocati au venit sa o sustina pe Laura Voicu

Antena3 Antena3,
Scandal la judecarea arestarii avocatei Alinei Bica. ZECI de avocati au venit sa o sustina pe Laura Voicu

Un scandal a avut loc in urma cu putin timp la sedinta de judecata a Laurei Voicu, avocata Alinei Bica. Zeci de avocati au venit sa o sustina pe Laura Voicu si au cerut sa participe la. continuă pe Antena3

Avocata Alinei Bica, pusa sub control judiciar

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, va fi cercetata sub control judiciar. Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea DNA de arestare a avocatei.

Avocata Alinei Bica, eliberata sub control judiciar

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, va fi cercetata sub control judiciar. Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea DNA de arestare a avocatei.

Referatul DNA in cazul avocatei Alinai Bica: Era constienta de ilegalitatea pe care o comitea

Laura Voicu, avocata Alinei Bica, retinuta joi de DNA, era constienta de fapta pe care o comitea atunci cand a trimis la audieri un presupus avocat, membru al Baroului constitutional, entitate fara forma.

Cinci procurori DIICOT si unul DNA candideaza pentru fostul post al Alinei Bica

Cinci procurori, dintre care unul din DNA si ceilalti din DIICOT, precum si Giorgiana Hosu, actual sef interimar al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, si-au depus candidaturile pentru functia care i-a apartinut Alinei Bica.

UPDATE. Avocata Alinei Bica, retinuta pentru 24 de ore. Ce acuzatii i se aduc

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, a fost adusa, cu mandat, de procurori la Directia Nationala Anticoruptie si este foarte probabil sa fie retinuta. Stire in curs de actualizare .

Avocata Alinei Bica, urmarita penal pentru favorizarea infractorului: Aceasta a fost adusa cu mandat la DNA

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu este urmarita penal, fiind acuzata de favorizarea infractorului, informeaza B1 TV. Aceasta a venit joi, la sediul DNA, cu mandat de aducere. Procurorii Directiei Nationale.

Avocata Alinei Bica a fost adusa la DNA cu mandat

Laura Voicu, avocata Alinei Bica, a fost adusa la DNA cu o masina a institutiei, aceasta fiind insotita de doi politisti din cadrul DNA. Aceasta a fost adusa cu mandat in fata procurorilor, acolo unde i se.

Avocata Alinei Bica, adusa la DNA cu mandat

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, a fost adusa, cu mandat, de procurori la Directia Nationala Anticoruptie si este foarte probabil sa fie retinuta.

Laura Voicu, avocata Alinei Bica, va fi cercetata sub control judiciar. Curtea de Apel a respins propunerea DNA de arestare preventiva

Laura Voicu, avocata fostei sefe a CSM Alina Bica, va fi cercetata sub control judiciar, dupa ce procurorii DNA au retinut-o pentru 24 de ore. Curtea de Apel a respins propunerea procurorilor DNA de arestare.

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, retinuta de DNA (VIDEO)

Avocata fostei sefe a DIICOT Alina Bica, Laura Voicu, a fost retinuta de procurorii anticoruptie pentru 24 de ore. Ea este acuzata ca a atestat ilegal ca un barbat este avocat stagiar in Baroul Bucuresti si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )