Libnet.ro
UNICEF

22:00

Referendum in Scotia: Regatul Unit va fi nevoit sa-si schimbe emblematicul steag daca Scotia devine independenta

Adevărul Adevărul,
Referendum in Scotia: Regatul Unit va fi nevoit sa-si schimbe emblematicul steag daca Scotia devine independenta

Referendumul pentru independenta din Scotia, care va avea loc joia urmatoare, va lasa Regatul Unit fara emblematicul drapel. Londra are deja patru alternative pentru a inlocui steagul care simbolizeaza unirea Angliei, Scotiei si Irlandei. continuă pe Adevărul

Referendum in Scotia: Regatul Unit va fi nevoit sa-si schimbe emblematicul steag daca Scotia devine independenta. Cum ar putea arata noul drapel

Referendumul pentru independenta din Scotia, care va avea loc joia urmatoare, va lasa Regatul Unit fara emblematicul drapel. Londra are deja patru alternative pentru a inlocui steagul care simbolizeaza unirea Angliei, Scotiei si Irlandei.

INFOGRAFIE Referendum in Scotia. Secesiunea Regatului Unit va declansa un tsunami separatist in Europa

Referendumul prin care scotienii vor decide ca vor independenta de Regatul Unit ar putea deschide o adevarata Cutie a Pandorei in Europa, alimentand tendintele separatiste din mai bine de 10 state.

Un nou sondaj arata ca 53% dintre scotieni vor sa ramana in Regatul Unit

Sustinatorii mentinerii Scotiei in interiorul Regatului Unit au un avans de sase procente asupra secesionistilor, releva sambata un sondaj realizat pentru ziarul Observer, informeaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )