Libnet.ro
UNICEF

01:05

Referendumul pentru unicameral al presedintelui Basescu se va decide marti

Antena3 Antena3,
Referendumul pentru unicameral al presedintelui Basescu se va decide marti

Propunerea de referendum a presedintelui Traian Basescu privind un Parlament unicameral se va discuta marti, de plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor, incepand cu ora 11. Pana marti, se vor pronun. continuă pe Antena3

Parlamentul discuta marti scrisoarea presedintelui Basescu privind referendumul pentru unicameral

Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor va discuta marti, incepand cu ora 11:00, scrisoarea presedintelui Traian Basescu privind organizarea unui nou referendum privind Parlamentul unicameral cu maximum 300 de alesi, transmite Mediafax.

VIDEO Parlamentul discuta marti scrisoarea presedintelui Basescu privind referendumul pentru unicameral

Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor va discuta marti, incepand cu ora 11:00, scrisoarea presedintelui Traian Basescu privind organizarea unui nou referendum privind Parlamentul unicameral cu maximum 300 de alesi, transmite Mediafax.

Basescu: Referendumul pentru unicameral va avea loc cu cel putin o saptamana inainte de cel pentru Constitutie

Presedintele Traian Basescu a afirmat, luni, in cadrul unei declaratii de presa la Palatul Cotroceni, ca referendumul propus pentru Parlamentul unicameral va avea loc cu cel putin o saptamana inainte de cel.

VIDEO Traian Basescu: Referendumul pentru Parlament unicameral va fi cel putin cu o saptamana inaintea celui pentru Constitutie

Presedintele Traian Basescu a declarat luni seara ca referendumul privind Parlament unicameral cu 300 de parlamentari va fi declansat doar dupa adoptarea noii legi a referendumului si a Constitutiei revizuite, daca aceasta nu tine cont de referendumul din 2009. Seful statului a precizat ca referendumul pe care el il propune romanilor va avea loc cu cel putin o saptamana inaintea referendumului pentru revizuirea Legii fundamentale.

Cezar Preda: PDL nu trebuie sa se arunce orbeste in referendumul propus de Traian Basescu

Vicepresedintele PDL Cezar Preda spune ca PDL nu trebuie sa se arunce orbeste in referendumul propus de Traian Basescu, sustinand ca tema Parlamentului unicameral a fost deja transata intr-un alt.

Cezar Preda : PDL nu trebuie sa se arunce orbeste in referendumul propus de Traian Basescu.

Vicepresedintele PDL Cezar Preda spune ca PDL nu trebuie sa se arunce orbeste in referendumul propus de Traian Basescu, sustinand ca tema Parlamentului unicameral a fost deja transata intr-un alt referendum, iar daca puterea nu a respectat rezultatele primului referendum nu o va face nici acum, consemneaza Mediafax. Cezar Preda a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la Constanta, ca sambata a avut o sedinta de lucru pe regiunea Sud-Est, la care s-a discutat si despre .

Propunerea de referendum a presedintelui Basescu, dezbatuta, maine, in plen

Propunerea de referendum a presedintelui Traian Basescu va fi dezbatuta, maine, in plenul Parlamentului.

Parlamentul discuta marti referendumul propus de Traian Basescu

Marti va avea loc plenul reunit al Parlamentului Romaniei in care alesii isi vor exprima, incepand cu ora 11:00, punctul de vedere legat de referendumul propus de Traian Basescu, transmite Mediafax. Este vorba.

Ponta: Referendumul organizat in 2009 privind unicameralismul, o gandire comunista

Victor Ponta este de parere ca referendumul organizat in 2009 a avut doar un scop electoral, pentru realegerea presedintelui Basescu, iar gandirea a fost comunista atunci cand s-a mers la referendum, deoarece doar comunistii au facut unicameralism.

Ponta i-ar fi promis presedintelui Basescu ca, inainte de sfarsitul anului, ministrii cu dosare penale vor pleca din Guvern

Premierul Victor Ponta i-ar fi promis presedintelui Traian Basescu ca, inainte de sfarsitul anului, ministrii cu dosare penale vor pleca din Guvern. Dezvaluirea a fost facuta de seful statului. Acest lucru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )