Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Parlamentul discuta marti scrisoarea presedintelui Basescu privind referendumul pentru unicameral

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Parlamentul discuta marti scrisoarea presedintelui Basescu privind referendumul pentru unicameral

Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor va discuta marti, incepand cu ora 11:00, scrisoarea presedintelui Traian Basescu privind organizarea unui nou referendum privind Parlamentul unicameral cu maximum 300 de alesi, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Parlamentul discuta marti scrisoarea presedintelui Basescu privind referendumul pentru unicameral

Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor va discuta marti, incepand cu ora 11:00, scrisoarea presedintelui Traian Basescu privind organizarea unui nou referendum privind Parlamentul unicameral cu maximum 300 de alesi, transmite Mediafax.

Parlamentul discuta marti referendumul propus de Traian Basescu

Marti va avea loc plenul reunit al Parlamentului Romaniei in care alesii isi vor exprima, incepand cu ora 11:00, punctul de vedere legat de referendumul propus de Traian Basescu, transmite Mediafax. Este vorba.

Referendumul pentru unicameral al presedintelui Basescu se va decide marti

Propunerea de referendum a presedintelui Traian Basescu privind un Parlament unicameral se va discuta marti, de plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor, incepand cu ora 11. Pana marti, se vor pronun.

Republica Moldova: Parlamentul discuta joi situatia din Transnistria.

Plenul Parlamentului din Republica Moldova va discuta, joi, despre problema transnistreana, informeaza Unimedia. md, potrivit Hotnews. ro. Reuniunea are loc dupa ce seful administratiei separatiste de la Tiraspol, Evgheni Sevciuk, a semnat o lege privind frontiera de stat a Transnistriei. Propunerea de a organiza audieri parlamentare pe acesta chestiune a venit din partea deputatului neafilat, Mihai Godea, membru al Comisiei parlamentare securitate, aparare si ordine publica. Citeste si O .

Mugur Ciuvica, despre declaratia Elenei Basescu privind darul de la nunta sa: Toate astea sunt vrajeli basiste

Elena Basescu sustine ca a strans jumatate de milion de euro din darul de la nunta sa. Suma apare in declaratia de avere a fiicei presedintelui. Mugur Ciuvica a comentat aceasta informatie in cadrul.

Propunerea de referendum a presedintelui Basescu, dezbatuta, maine, in plen

Propunerea de referendum a presedintelui Traian Basescu va fi dezbatuta, maine, in plenul Parlamentului.

Ponta i-ar fi promis presedintelui Basescu ca, inainte de sfarsitul anului, ministrii cu dosare penale vor pleca din Guvern

Premierul Victor Ponta i-ar fi promis presedintelui Traian Basescu ca, inainte de sfarsitul anului, ministrii cu dosare penale vor pleca din Guvern. Dezvaluirea a fost facuta de seful statului. Acest lucru.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )