Libnet.ro
UNICEF

01:05

Referinta BNR, din nou pe crestere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Referinta BNR, din nou pe crestere

Cursul de schimb a urcat pana la 4,46 lei/euro in prima ora a sedintei interbancare, leul urmand evolutia monedelor statelor din regiune, intr-o piata cu volume de tranzactionare peste media unei sesiuni obisnuite pentru perioada de vara, potrivit. continuă pe Wall-Street Ro

Banca Nationala a anuntat miercuri un curs oficial in crestere

Moneda nationala a continuat sa se deprecieze usor in prima parte a sedintei interbancare, astfel ca Banca Nationala a Romaniei BNR) a publicat un curs de referinta in crestere cu 1,23 bani, la 4,4514 lei/euro, informeaza Mediafax .

Remus Cernea socheaza din nou: Ma consider homosexual

Deputatul Remus Cernea socheaza din nou. Acesta sustine ca se considera pe rand homosexual, femeie sau evreu. Orice este necesar pentru a apara drepturile minoritatilor. De-a lungul timpului, Cernea a iscat.

Statul amana din nou posibilitatea denuntatii clauzelor abuzive

Posibilitatea denuntarii clauzelor abuzive din contractele de prestari servicii, inclusiv credite bancare, care trebuia aplicata din luna iulie, a fost din nou amanata de catre autoritati, de data aceasta pana in luna octombrie, dupa ce Guvernul a fost.

Activele Romlag Brasov - scoase din nou la vanzare, pentru un milion de euro

Compania Coreli Insolv, lichidatorul companiei Romlag, aflata in faliment din luna octombrie 2011, incearca sa vanda terenul si halele societatii.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )