Libnet.ro
UNICEF

00:08

Regele Cioaba a iesit din coma.

România Liberă România Liberă,
Regele Cioaba a iesit din coma.

Regele Cioaba a iesit din coma. El are in continuare nevoie de sange. Un grup de romi, rude ale bolnavului, poarta pancarte in curtea spitalului in care este internat Florin Cioaba pentru a cere sange in beneficiul acestuia. Mai mult de 20 de romi aflati la spitalul din Antalya au donat deja sange pentru regele lor. Acestora li s-au adaugat si donatori turci. Tatal meu este bine. Operatia a reusit. Este acum la terapie intensiva si asteptam pana maine cand va fi trezit. Multumim lui . continuă pe România Liberă

Florin Cioaba a iesit din coma si este in stare stabila

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a iesit din coma, este in stare stabila si se reface dupa interventia prin care i-a fost montat un dispozitiv de asistare circulatorie, potrivit fiului acestuia, Dorin Cioaba, relateaza Mediafax. Dorin Cioaba a declarat de asemenea ca presedintele Traian Basescu a telefonat de mai multe ori, ultima oara in cursul zilei de vineri, pentru a se interesa cu privire la starea de sanatate a tatalui sau.

Regele Cioaba a iesit din coma. Rudele sunt in strada pentru a le cere oamenilor sa doneze sange

00 - Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a iesit din coma, este in stare stabila si se reface dupa interventia prin care i-a fost montat un dispozitiv de asistare circulatorie, potrivit.

Florin Cioaba a iesit din coma si este in stare stabila: Romii cer sange pentru rege in fata spitalului

Regele Cioaba a iesit din coma, insa medicii sunt in continuare rezervati cu privire la evolutia starii sale de sanatate, dupa operatia suferita aseara, in timpul careia a suferit alte patru atacuri de.

Autointitulatul rege al romilor, Florin Cioaba, a iesit din coma si este in stare stabila

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a iesit din coma, este in stare stabila si se reface dupa interventia prin care i-a fost montat un dispozitiv de asistare circulatorie, potrivit fiului acestuia, Dorin Cioaba, scrie Mediafax .

Regele romilor, Florin Cioaba, a iesit din coma. Acesta va fi supus unei interventii chirurgicale

Florin Cioaba, autointointitulatul rege al romilor, a iesit din coma indusa de medici, dupa ce in cursul zilei de luni suferise un preinfarct. Cioaba ramane internat la clinica din Antalya.

Florin Cioaba, regele romilor, a iesit din coma dar este in continuare in stare grava

Florin Cioaba, autointitulatul rege al romilor ar putea fi adus la spitalul de urgenta Floreasca. Cioaba a iesit din coma si a fost examinat de sefului clinicii de cardiologie din Floreasca, Serban.

Regele romilor a iesit din coma. Declaratii EXCLUSIVE ale copiilor lui Florin Cioaba

20 - Familia lui Florin Cioaba le multumeste medicilor turci si persoanelor care au sarit in ajutorul regelui romilor. Va prezentam in exclusivitate imagini din Antalya si declaratiile copiilor lui.

Basescu a iesit din examen cu zambetul pe buze: Nu a fost mai greu decat ma asteptam

40 - Presedintele Traian Basescu a iesit din examen cu zambetul pe buze. Nu a fost mai greu decat ma asteptam, le-a spus Basescu jurnalistilor. Presedintele Traian Basescu sustine, vineri.

Basescu a iesit din examen cu zambetul pe buze: Armatorul este multumit, iar eu cu brevet

40 - Presedintele Traian Basescu a iesit din examen cu zambetul pe buze, seful statului spunand ca totul a fost normal si ca pentru el nu poate fi ceva spectaculos. intrebat ce a avut de.

Cehia a iesit din recesiune

Republica Ceha a iesit din recesiune in trimestrul al doilea din acest an, in conditiile in care economia zonei euro a incetat sa mai scada, alimentand cererea de exporturi din Europa de Est.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )