Libnet.ro
UNICEF

00:08

Regele Cioaba in stare grava.

România Liberă România Liberă,
Regele Cioaba in stare grava.

Regelui Cioaba i s-a implantat un dispozitiv care functioneaza ca o inima artificiala de catre medicii clinicii din Antalya unde este internat. In timpul operatiei, Cioaba a suferit nu mai putin de patru atacuri de cord. Urmatoarele ore sunt cruciale pentru starea sa de sanatate. Desi romii din intreaga tara l-ar dori acasa, seful etniei nu poate fi transportat. Si daca ar fi sa moara, macar sa moara pe patul lui, acasa, spun unii dintre romii intervievati de B1 TV. Intre timp, romii . continuă pe România Liberă

Regele Cioaba, operat de urgenta: Procedura dureaza 4 ore si este extrem de riscanta

Medicii de la spitalul Akdeniz universitesi din Antalya ii monteaza lui Florin Cioaba, aflat in stare grava dupa ce a suferit un preinfarct, un dispozitiv de asistare circulatorie, care sa-i ajute inima sa.

Regele Cioaba, operat de urgenta in Antalya: Procedura dureaza 4 ore si este extrem de riscanta

Medicii de la spitalul Akdeniz universitesi din Antalya ii monteaza lui Florin Cioaba, aflat in stare grava dupa ce a suferit un preinfarct, un dispozitiv de asistare circulatorie, care sa-i ajute inima sa.

Regele Cioaba, operat cu succes in Antalya: Urmatoarele 48 de ore sunt decisive, spun medicii

Medicii de la spitalul Akdeniz universitesi din Antalya i-au montat, vineri seara, lui Florin Cioaba, aflat in stare grava dupa ce a suferit mai multe infarcte, un dispozitiv de asistare circulatorie. Acest.

Regele Cioaba a iesit din coma.

Regele Cioaba a iesit din coma. El are in continuare nevoie de sange. Un grup de romi, rude ale bolnavului, poarta pancarte in curtea spitalului in care este internat Florin Cioaba pentru a cere sange in beneficiul acestuia. Mai mult de 20 de romi aflati la spitalul din Antalya au donat deja sange pentru regele lor. Acestora li s-au adaugat si donatori turci. Tatal meu este bine. Operatia a reusit. Este acum la terapie intensiva si asteptam pana maine cand va fi trezit. Multumim lui .

Un angajat al Companiei de Apa Oltenia a murit intoxicat intr-un canal, iar altul este in stare grava

Accident de munca la intersectia bulevardului Stirbei Voda cu strada Raului din Craiova. Un angajat al Companiei de Apa Oltenia a murit dupa ce a inhalat gaze intr-un canal in care efectuau o lucrare, iar altul a ajuns in stare grava la spital.

Florin Cioaba, regele romilor, a iesit din coma dar este in continuare in stare grava

Florin Cioaba, autointitulatul rege al romilor ar putea fi adus la spitalul de urgenta Floreasca. Cioaba a iesit din coma si a fost examinat de sefului clinicii de cardiologie din Floreasca, Serban.

Regele Cioaba a iesit din coma. Rudele sunt in strada pentru a le cere oamenilor sa doneze sange

00 - Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a iesit din coma, este in stare stabila si se reface dupa interventia prin care i-a fost montat un dispozitiv de asistare circulatorie, potrivit.

Regele Cioaba, operat de urgenta.

Florin Cioaba a fost operat de urgenta, dupa ce starea lui s-a inrautatit, transmite Realitatea TV. Regele romilor este tinut in viata de aparate. Stire in curs de actualizare.

T. Corlatean la Digi 24: Presedintele l-a trimis pe doctorul Bradisteanu sa il consulte la Ankara pe Regele Cioaba pentru a castiga voturile comunitatii roma.

Seful diplomatiei romane a declarat la Digi24 ca Presedintele face un joc politic in scopul de a castiga simpatia comunitatii roma si eventual sprijin pentru faimosul sau proiect politic care va esua. Titus Corlatean aminteste ca Traian Basescu are un antecendent al castigarii voturilor in comunitatea roma. Acum a sesizat ca este un punct de castigat si a dat publicitatii cum i-a dat instructiuni doctorului Bradisteanu sa mearga sa ii acorde asistenta domnului Cioaba. E neserios si nu asa se procedeaza.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )