Libnet.ro
UNICEF

16:00

Reghecampf anunta tactica pentru Chelsea: Vom juca altfel si suntem pregatiti pentru un rezultat pozitiv

Online Sport Online Sport,
Reghecampf anunta tactica pentru Chelsea: Vom juca altfel si suntem pregatiti pentru un rezultat pozitiv

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a spus, luni la pranz, intr-o conferinta de presa, ca a pregatit altfel decat in mod obisnuit tactica pentru meciul cu Chelsea din Champions League. continuă pe Online Sport

Laurentiu Reghecampf: Cu Chelsea vom juca mai bine decat am facut-o cu Schalke

Laurentiu Reghecampf a vorbit, intr-o conferinta de presa, despre meciul cu Chelsea, din Champions League. Vom juca mult mai bine decat am facut-o in Germania, contra lui Schalke. Noi vom incerca, prin forta noastra colectiva, sa le punem anumite probleme, a precizat antrenorul campioanei Romaniei.

Reghecampf, inainte de Steaua - Chelsea: Speram la cel putin un egal.

Antrenorul echipei Steaua, Laurentiu Reghecampf, spera cel putin la un rezultat de egalitate in partida cu Chelsea Londra, contand pentru etapa a doua a Grupei E a Ligii Campionilor, conform Mediafax. Orice punct in aceasta faza a competitiei este foarte important, dar noi ne dorim sa castigam. Plecam de la premisa ca este foarte important, atat pentru noi, cat si pentru Chelsea, pentru ca ambele echipe au zero puncte, sa incercam sa facem cat mai multe puncte. Ceea ce ne dorim noi este sa ne .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )