Libnet.ro
UNICEF

14:00

Laurentiu Reghecampf: Cu Chelsea vom juca mai bine decat am facut-o cu Schalke

Hotnews Hotnews,
 Laurentiu Reghecampf: Cu Chelsea vom juca mai bine decat am facut-o cu Schalke

Laurentiu Reghecampf a vorbit, intr-o conferinta de presa, despre meciul cu Chelsea, din Champions League. Vom juca mult mai bine decat am facut-o in Germania, contra lui Schalke. Noi vom incerca, prin forta noastra colectiva, sa le punem anumite probleme, a precizat antrenorul campioanei Romaniei. continuă pe Hotnews

Reghecampf anunta tactica pentru Chelsea: Vom juca altfel si suntem pregatiti pentru un rezultat pozitiv

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a spus, luni la pranz, intr-o conferinta de presa, ca a pregatit altfel decat in mod obisnuit tactica pentru meciul cu Chelsea din Champions League.

De ce la Sofia se circula mai bine decat la Bucuresti.

Jumatate din populatia Capitalei detine un autovehicul, o cifra apropiata de media existenta in UE. Din pacate, in defavoarea noastra sunt infrastructura de transport in comun, dar si cea care priveste starea soselelor, ambele deficitare. In Bucuresti existau 471 de masini la mia de locuitori in 2012, potrivit unui studiu realizat de Consiliul Concurentei, ceea ce inseamna ca aproape unu din doi bucuresteni detine o masina. Aceasta rata de motorizare din Bucuresti este comparabila cu media UE, .

Laurentiu Reghecampf: Va fi greu cu Chelsea, Jose Mourinho este cel mai bun antrenor din lume

Steaua a trecut lejer de ACS Poli Timisoara, scor 3-0, iar acum asteapta duelul cu Chelsea, din Champions League. Va fi un meci foarte greu cu englezii, Jose Mourinho este cel mai bun antrenor din lume, a precizat Laurentiu Reghecampf, tehnicianul campioanei Romaniei.

LIVETEXT Laurentiu Reghecampf despre meciul pe care Steaua il va disputa miercuri cu favorita Grupei E, Chelsea

Laurentiu Reghecampf sustine conferinta de presa inaintea celuid de-al doilea meci pe care Steaua il va sustine in cadrul Grupei E Champions League, impotriva lui Chelsea Londra. Declaratiile antrenorului campioanei Romaniei sunt disponibile LIVETEXT pe adevarul. ro.

MINUT CU MINUT Conferinta de presa Laurentiu Reghecampf

Onlinesport. ro a transmis LIVE TEXT conferinta de presa pe care a sustinut-o Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, inaintea meciului de marti seara cu Chelsea.

LIVE Conferinta de presa Laurentiu Reghecampf (13:30)

Urmariti LIVE TEXT pe Onlinesport. ro conferinta de presa pe care o sustine Laurentiu Reghecampf inaintea meciului de marti seara cu Chelsea.

Ponta: Nimeni nu se pricepe mai bine la murdariile din proiectul Rosia Montana decat Traian ...

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nimeni nu se pricepe mai bine la murdariile din proiectul Rosia Montana decat presedintele Basescu, seful Guvernului comentand astfel afirmatiile sefului statului potrivit carora in Bucuresti exista un protest curat si la Rosia Montana unul fabricat, transmite Mediafax. Nimeni nu se pricepe mai bine la murdariile din proiectul Rosia Montana, pentru ca dansul de aia il promveaza de atatia ani. Nu am cunostintele domniei sale, de ani de zile de .

Victor Ponta: Nimeni nu se pricepe mai bine ca presedintele Basescu la murdariile din proiectul Rosia Montana / In USL nu s-a intamplat si nici nu va fi vreun blocaj major pana in 2016

Premierul Victor Ponta a lansat un atac dur luni la adresa presedintelui, seful Executivului sustinand ca nimeni nu se pricepe mai bine ca Traian Basescu la murdariile din proiectul Rosia Montana, relateaza Agerpres. De asemenea, Ponta a declarat ca USL nu s-a confruntat cu vreun blocaj major si nici nu se va intampla vreun blocaj major pana in 2016.

Victor Ponta: Nimeni nu se pricepe mai bine ca presedintele Basescu la murdariile din proiectul Rosia Montana / Pe probleme importante, cum e sistemul de alegeri, propunerile trebuie sa vina de la comisia USL

Premierul Victor Ponta a lansat un atac dur luni la adresa presedintelui, seful Executivului sustinand ca nimeni nu se pricepe mai bine ca Traian Basescu la murdariile din proiectul Rosia Montana, relateaza Agerpres. De asemenea, Ponta a declarat ca USL nu s-a confruntat cu vreun blocaj major si nici nu se va intampla vreun blocaj major pana in 2016.

PSD: Rezultatele guvernarii USL sunt deja mult mai bune decat tot ce a obtinut guvernarea PDL

Purtatorul de cuvant al PSD, europarlamentarul Catalin Ivan, sustine ca rezultatele guvernarii USL sunt deja mult mai bune decat ceea ce a reusit sa obtina guvernarea PDL. El a declarat, vineri, intr-o .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )