Libnet.ro
UNICEF

07:00

Reghecampf, inca doi ani la Steaua

Online Sport Online Sport,
Reghecampf, inca doi ani la Steaua

Laurentiu Reghecampf a confirmat, luni, ca va ramane la Steaua inca doi ani, adica pana la finalul contractului pe care l-a semnat initial cu formatia din Ghencea. continuă pe Online Sport

inca doi candidati surpriza s-au inscris in ultimul moment in cursa prezidentiala din Iran

Pregatirile pentru alegerile prezidentiale din Iran au luat o intorsatura nesteptata sambata, dupa ce au intrat in cursa electorala inca doi competitori-surpriza, cu putin timp inainte de a expira perioada de depunere a candidaturilor. Cei doi, fostul presedinte Ali Akbar Hashemi Rafsanjani si Esfandiar Rahim Mashaei, consilierul principal in actuala administratie, sunt figuri politice care au fost subiectul controverselor in trecut.

Peste 70 de milioane de apeluri HD Voice au fost efectuate in reteaua Orange in cei doi ani de la implementarea acestei tehnologii

Peste 70 de milioane de apeluri HD Voice au fost efectuate in reteaua Orange in cei doi ani de la implementarea in premiera pe piata locala a acestei tehnologii care permite o calitate superioara a sunetului in timpul convorbirilor, a anuntat luni operatorul de telefonie mobila. Luna trecuta, serviciile de voce in format High Definition HD) au fost introduse si de Cosmote, al treilea mare operator local de telefonie mobila, in functie de numarul de clienti.

Constanta: Copil de doi ani, trasportat cu elicopterul la spital dupa ce a cazut intr-o fantana

Un copil de doi ani a cazut intr-o fantana, duminica dupa-amiaza, in timp ce se juca in curtea locuintei. El a fost scos de acolo in stare de inconstienta de de parinti, care au anuntat imediat.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )